Christmas countdown: 4+1 games που δεν πρέπει να χάσεις

Περίληψη: Μετά την ανάπαυλα των διακοπών και την περίοδο προσαρμογής του Σεπτεμβρίου, η βιομηχανία του gaming...

Μετά την ανάπαυλα των διακοπών και την περίοδο προσαρμογής του Σεπτεμβρίου, η βιομηχανία του gaming κάνει κάθε χρόνο δυναμική επιστροφή, από τον Οκτώβρη μέχρι τα Χριστούγεννα. Και ενώ ο μήνας έχει ξεκινήσει ήδη με πολύ σημαντικές κυκλοφορίες όπως το Assassin’s Creed Odyssey, το Forza Horizon 4, το Call of Duty: Black Ops 4, αυτά δεν είναι παρά μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Αν θες, λοιπόν, να ξέρεις το Top 5 των παιχνιδιών που έρχονται μέχρι τα Χριστούγεννα, σημείωσε τίτλους και ημερομηνίες:

Red Dead Redemption 2

Ο πολυαναμενόμενος τίτλος της Rockstar Games, αναμένεται να κάνει τους κατόχους των PS4 και Xbox One να... χαθούν για περίπου ένα δίμηνο από προσώπου γης ζώντας σε ρυθμούς άγριας Δύσης σε πρώτο (ή τρίτο) πρόσωπο, με τον τίτλο να υπόσχεται τον μεγαλύτερο open world χάρτη που έχεις δει σε παιχνίδι μέχρι σήμερα. Κυκλοφορεί στις 26 Οκτωβρίου.

Hitman 2

Έτοιμος για έξι νέα συμβόλαια, ο αμίλητος, καραφλός πληρωμένος δολοφόνος με την κόκκινη γραβάτα θα σε ταξιδέψει από το Μαϊάμι μέχρι τις ζούγκλες της Νότιας Αμερικής, ενώ για πρώτη φορά ο τίτλος θα περιλαμβάνει και 1v1 multiplayer mode. Κυκλοφορεί στις 13 Νοεμβρίου.

Fallout 76

Η νέα περιπέτεια της Bethesda στην post-apocalyptic Αμερική του όχι και τόσο μακρινού μέλλοντος, αφήνει στην άκρη τη single player προσέγγιση για ένα multiplayer ανοιχτό κόσμο, όπου θα πρέπει να νικήσεις όχι μόνο το αφιλόξενο περιβάλλον αλλά και τους υπόλοιπους κατοίκους των Vaults. Κυκλοφορεί 17 Νοεμβρίου.

Battlefield V

Μπορεί να έχει καθυστερήσει λίγο, όμως το νέο Battlefield V θα σε ταξιδέψει πίσω στις ρίζες της σειράς στο B ΠΠ, προσφέροντας μοναδική single player και multi-player εμπειρία. Κυκλοφορεί στις 20 Νοεμβρίου.

Super Smash Bros. Ultimate

Με ένα τεράστιο ρόστερ χαρακτήρων από όλα τα δημοφιλή παιχνίδια της Nintendo, 103 διαφορετικές πίστες  και Tourney mode με έως 32 παίκτες, αυτό το ιδιαίτερο fighting game αναμένεται να σε κρατήσει με το Switch κολλημένο στα χέρια σου, όχι μόνο μέχρι τις γιορτές, αλλά για όλο το 2019. Κυκλοφορεί στις 7 Δεκεμβρίου. Και φυσικά μην ξεχνάς, ότι όλα μπορείς να τα προ-παραγγείλεις από το public.gr!