Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός: κληρώνουμε 6 tech toys!

Περίληψη: Τα Χριστούγεννα έρχονται και είμαστε πλέον στην τελική ευθεία! Τα Public και η AS φροντίζουν...

Τα Χριστούγεννα έρχονται και είμαστε πλέον στην τελική ευθεία! Τα Public και η AS φροντίζουν για 'σένα, ώστε να πάρεις τον Χριστουγεννιάτικο μποναμά εγκαίρως, για να περάσεις ένα εορταστικό τριήμερο με παιχνίδι και χαρά! Γι' αυτό έχουμε εξασφαλίσει τρία συν τρία παιχνίδια υψηλής τεχνολογίας, τα οποία κληρώνουμε!

Exost 360 Tornado

Το απόλυτο τηλεκατευθυνόμενο που οδηγείται και από τις δύο πλευρές, με λάστιχα που φουσκώνουν και με τηλεχειρισμό 10 καναλιών, για απίστευτες κόντρες!Το Exost 360 Tornado οξύνει την χωρική και οπτική ευφυία, καθώς το παιδί οδηγεί το όχημα στο χώρο, καθώς και την λογική και μαθηματική ευφυία, καθώς το παιχνίδι παροτρύνει το παιδί να "νιώσει" τις έννοιες της ταχύτητας και της επιτάχυνσης!

Cyber Robot Εργαστήριο Ρομποτικής

Συναρμολόγησε το Cyber Robot και προγραμμάτισέ το εσύ! Οδήγησέ το μέσα από το app για smartphones, ή γράψε το πρόγραμμα για να πάει μόνο του!Το Cyber Robot προφανώς απογειώνει τη μαθηματική και λογική ευφυία του παιδιού, μέσω του προγραμματισμού, των εννοιών της ταχύτητας και των λογικών "πράξεων" που πρέπει να σκεφτεί και να προγραμματίσει, αλλά και τη σωματική ευφυία, καθώς το ίδιο το παιδί αλληλεπιδρά με το ρομπότ, το κινεί και αντιδρά στις δικές του κινήσεις. Τα Public και η AS έχουν εξασφαλίσει τρία από το καθένα, και τα κληρώνουν! Ο διαγωνισμός θα "τρέξει" μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, οπότε και θα γίνει η κλήρωση για τους έξι τυχερούς. Για να μπει και το δικό σου όνομα στην κληρωτίδα, συμπλήρωσε τη φόρμα που ακολουθεί και... παρακάλα τον Άη-Βασίλη να σου το φέρει! Πολλαπλές συμμετοχές δεν λαμβάνονται υπ' όψιν.Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Δες τους νικητές εδώ.