Marvel’s Eternals: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer!

Περίληψη: Το 2021 θα είναι η πιο γεμάτη χρονιά της Marvel με 4 ταινίες και 6 τηλεοπτικές σειρές! Τι ξέρουμε ως τώρα για το πολυαναμενόμενο Eternals;

Η Phase 4 του Marvel Cinematic Universe μπορεί να έχει καθυστερήσει λόγω της πανδημίας αλλά το 2021 φαίνεται ότι θα είναι η χρονιά που το MCU επιστρέφει δυναμικά. Το 2021 θα είναι η πιο γεμάτη χρονιά της Marvel, καθώς φέτος είναι προγραμματισμένες να κυκλοφορήσουν 4 ταινίες και 6 τηλεοπτικές σειρές! Μεταξύ αυτών θα είναι και το Eternals, με τη Marvel να δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για την επερχόμενη ταινία.

«Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουμε παρέμβει ποτέ... μέχρι τώρα.» Με αυτά τα λόγια, το trailer μας έδωσε αμέσως να καταλάβουμε την κεντρική ιδέα πίσω από την ομάδα υπερηρώων που θα δούμε στη μεγάλη οθόνη. Οι Eternals είναι μια αθάνατη φυλή εξωγήινων με υπερδυνάμεις, οι οποίοι ήρθαν στη Γη πριν από χιλιάδες χρόνια. Παρότι δεν επεμβαίνουν, όπως μας λέει το trailer, στις διάφορες σκηνές του βίντεο βλέπουμε πως έχουν βοηθήσει την ανθρωπότητα με αρκετούς τρόπους.

Video Duration
2:08


Όπως και οι υπόλοιποι ήρωες του MCU, οι Eternals προέρχονται από τα κόμικς της Marvel. Οι Eternals δημιουργήθηκαν από τον Jack Kirby και το πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε το 1976. Παρότι οι Eternals δεν ήταν μεταξύ των πιο δημοφιλών χαρακτήρων της Marvel, η ιδέα των αρχαίων εξωγήινων που βοηθούν τη Γη αξίζει να προστεθεί στο σύμπαν της Marvel, σύμφωνα με τον Kevin Feige.

Οι Eternals αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις αίθουσες το Νοέμβριο. Η ταινία θα αποτελείται από ένα εντυπωσιακό cast ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Chloé Zhao, η οποία πρόσφατα κέρδισε το Όσκαρ Σκηνοθεσίας για το Nomadland. Από τη μεγάλη λίστα με τους πρωταγωνιστές ξεχωρίζουν τα ονόματα των Angelina Jolie, Salma Hayek, Kit Harington, Kumail Nanjiani, Gemma Chan και Richard Madden.

Μέσα στη χρονιά αναμένεται να κυκλοφορήσουν επίσης οι ταινίες Black Widow, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings και Spider-Man: No Way Home. Και το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Marvel είναι φέτος ασφυκτικά γεμάτο. Ήδη έχουν προβληθεί τα WandaVision και The Falcon and the Winter Soldier ενώ μέσα στη χρονιά θα δούμε επίσης τις σειρές Loki, What If...?, Ms. Marvel και Hawkeye. Για τους Marvel fans και τους λάτρεις των κόμικς γενικότερα το 2021 είναι μια από τις καλύτερες χρονιές!