Clash Royale: Έρχονται βελτιώσεις στο Trade UI και νέα αρένα!

Περίληψη: Αν ασχολείσαι έστω και λίγο με το mobile gaming, δεν γίνεται να μη γνωρίζεις το...

Αν ασχολείσαι έστω και λίγο με το mobile gaming, δεν γίνεται να μη γνωρίζεις το Clash Royale. Το παιχνίδι της Supercell Games αποτελεί ένα από τα φαινόμενα της βιομηχανίας, αφού κατάφερε να φθάσει σε τζίρο το 1 δισ. δολάρια σε λιγότερο από έναν χρόνο (1) από την ημερομηνία κυκλοφορίας του!

Αυτή τη στιγμή έχει περισσότερους από 100 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες, ενώ στους πρόσφατους παγκόσμιους τελικούς της CRL (Clash Royale League), που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Δεκέμβρη, μοίρασε έπαθλα ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Με τέτοια δυναμική είναι λογικό η εταιρεία ανάπτυξης να βελτιώνει διαρκώς το παιχνίδι για να το κρατήσει φρέσκο και ανταγωνιστικό. Σύμφωνα με σχετική δημοσίευση στο Reddit, το επόμενο update που αναμένεται σε μερικές ημέρες, θα ανανεώσει εκτός των άλλων το περιβάλλον trading του παιχνιδιού και θα προσθέσει και μια νέα αρένα.

Τι χρειάζεται για να παίξει κάποιος; Ένα smartphone και μια απλή σύνδεση στο Internet είναι υπερ-αρκετά. Από εκεί και πέρα είναι στην ευχέρεια του κάθε παίκτη να εξασκήσει κόλπα, τακτικές και reflexes (γρήγορα δάχτυλα) - τα βασικότερα χαρακτηριστικά που χρειάζεται κάποιος για να ξεχωρίσει.

Πάρε μια γεύση από το παιχνίδι μέσα από το επίσημο κανάλι του στο YouTube!