Computex: Η HP παρουσίασε τα πρώτα laptop με πραγματικό ξύλο

Περίληψη: Η φετινή Computex μας επεφύλασσε πληθώρα εκκεντρικών προϊόντων - και ιδιαίτερα laptop. Από διπλές οθόνες...

Η φετινή Computex μας επεφύλασσε πληθώρα εκκεντρικών προϊόντων - και ιδιαίτερα laptop. Από διπλές οθόνες μέχρι και laptop με 5G, η φετινή έκθεση τα είχε όλα!

Ένα από τα laptop που κατάφεραν να ξεχωρίσουν λόγω της διαφορετικότητάς του, ήταν και το HP Envy με επένδυση από πραγματικό ξύλο.

Ναι, καλά διάβασες, τα laptop Envy της HP, εκτός από μέταλλο και πλαστικό, θα έχουν και πραγματικό ξύλο στην κατασκευή τους. Τα κομμάτια ξύλου κάνουν τα HP Envy πραγματικά μοναδικά στην αγορά, και θα είναι διαθέσιμα σε 4 μοντέλα της σειράς.

Τα HP Envy 13, Envy x360 13, Envy x360 15 και Envy 17 θα μπορούν να αποκτηθούν με ξύλινη επιφάνεια σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις. Το ξύλο θα βρίσκεται εσωτερικά της συσκευής, στο σημείο όπου συνήθως τοποθετούνται οι καρποί. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που η HP τολμά και φτιάχνει κάτι διαφορετικό. Το 2018 είχε παρουσιάσει ένα HP Spectre με επένδυση δέρματος!

Πέρα από την επένδυση από πραγματικό ξύλο, τα HP Envy laptop δεν διαφέρουν σε κάτι άλλο από ένα οποιοδήποτε άλλο laptop της σειράς. Έτσι, θα υπάρχουν επιλογές είτε με επεξεργαστές Intel ή με AMD Ryzen 2ης γενιάς. Όλα τα μοντέλα θα προφέρονται σε διάφορες διαρρυθμίσεις χαρακτηριστικών, για να επιλέξεις αυτό που καλύτερα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου.

Τα ξύλινα HP Envy θα γίνουν διαθέσιμα το φθινόπωρο, αλλά η HP δεν μοιράστηκε επιπλέον πληροφορίες για την τιμή ή την κυκλοφορία τους....

Οπότε, αναμένουμε!