Apple Unleashed / Στις 18 Οκτωβρίου το επόμενο Apple event

Περίληψη: Περίπου ένα μήνα μετά την ανακοίνωση των νέων iPhone 13 η Apple ετοιμάζει νέο event. Το “Unleashed” έρχεται στις 18 Οκτωβρίου.

Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο Apple event μόλις ξεκίνησε! Η εταιρία από το Cupertino ανακοίνωσε το Unleashed, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στις 20:00 (ώρα Ελλάδος). Το event θα πραγματοποιηθεί στο Steve Jobs Theater του Apple Park στο Cupertino και θα είναι για ακόμα μία φορά μόνο ψηφιακό.

Η Apple, ως συνήθως, δεν έχει αποκαλύψει τίποτα σχετικά με τα προϊόντα που θα δούμε στο event. Γι' αυτό θα πρέπει όλοι να κάνουμε υπομονή μερικές μέρες ακόμα, μέχρι τη στιγμή που ο Tim Cook θα μας καλωσορίσει στο Unleashed event και θα ξεκινήσουν οι μεγάλες ανακοινώσεις από την Apple.

Video Duration
0:00


Ως ψηφιακό event, θα μπορείς να παρακολουθήσεις το Unleashed μέσω live streaming. Συντονίσου τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στις 20:00 στο κανάλι της Apple στο YouTube, στο βίντεο που βλέπεις παραπάνω. Μπορείς επίσης να παρακολουθήσεις το event στο επίσημο site της εταιρίας ή μέσα από το Apple TV σου. 

Φυσικά, μετά το event σε περιμένει αναλυτική κάλυψη όλων των παρουσιάσεων στο Public Blog! Μείνε συντονισμένος εδώ λοιπόν, για ενημερωθείς για όλες τις ανακοινώσεις από το Apple Unleashed.