Asus ROG Strix G15: Φορητό gaming powerhouse!

Περίληψη: Ανέβασε επίπεδο στο gaming και πάρε παντού τα αγαπημένα σου παιχνίδια με το πανίσχυρο gaming laptop Asus ROG Strix G15!

Οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι σχεδόν εδώ. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις (επιτέλους) αρκετό ελεύθερο χρόνο για σένα. Καιρός να παίξεις τα games που τόσο καιρό περίμενες! Σηκώνει το PC σου όλα τα τελευταία releases; Αν ο υπολογιστής σου είναι το gaming laptop Asus ROG Strix G15, η απάντηση είναι 100% ναι!

Αν ρίξεις μια ματιά στα χαρακτηριστικά του θα καταλάβεις γιατί το λέμε αυτό. Το πανίσχυρο ROG laptop εξοπλίζεται με εξαπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i7-10870H, 16GB RAM, 1TB SSD δίσκου και ανεξάρτητη κάρτα γραφικών Nvidia RTX 2060 με 6GB GDDR6 μνήμης. Με τέτοια specs μπορείς να «τρέξεις» τα πάντα σήμερα, σε μεγάλες ταχύτητες και πάρα πολλά frames ανά δευτερόλεπτο.

Η gaming εμπειρία γίνεται ακόμα καλύτερη από την οθόνη του laptop. Το Asus ROG Strix G15 εξοπλίζεται με πάνελ 15,6" και ανάλυση Full HD. Τίποτα το πρωτοποριακό μέχρι εδώ. Αυτό που είναι πρωτοποριακό -και αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βιώνεις τα παιχνίδια σου- είναι ο ρυθμός ανανέωσης. Το πάνελ του laptop «τρέχει» με 144Hz και τα παιχνίδια σου θα είναι πιο ομαλά από ποτέ.

Πρόσθεσε σε όλα τα παραπάνω τον σχεδιασμό που ξεχωρίζει, τις πολλές και διαφορετικές επιλογές συνδεσιμότητας και τα πολύ δυνατά ηχεία, και έχεις ένα μηχάνημα ικανό να ανταποκριθεί στα πάντα. Το Asus ROG Strix 15 δεν θα παίξει μόνο τα αγαπημένα σου games, μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να stream-άρεις ταυτόχρονα, να κάνεις video editing, προγραμματισμό και οποιαδήποτε άλλη απαιτητική εργασία.

Και όλα αυτά τα κάνει παραμένοντας σε ικανοποιητικές θερμοκρασίες, χάρη στους διπλούς n-Blade ανεμιστήρες με τις 83 λεπίδες, οι οποίοι αυξάνουν τη ροή του αέρα. Το πολύ ανταγωνιστικό πακέτο ολοκληρώνεται με τον ρυθμιζόμενο RGB φωτισμό, που υπάρχει στο πληκτρολόγιο και περιμετρικά της συσκευής.

Απόκτησε το Asus ROG Strix G15 και ξεκίνα να παίζεις και να δημιουργείς. Θα το βρεις διαθέσιμο στο public.gr!