Best of 2019: Αυτά είναι τα tablets που ξεχώρισαν!

Περίληψη: Οι επιλογές πολλές και συχνά τα χαρακτηριστικά τους μοιάζουν περίπλοκα... Ρίξε, λοιπόν,μια ματιά στις κορυφαίες προτάσεις της χρονιάς που πέρασε!

Αν το προσωπικό σου new year resolution περιλαμβάνει στόχους για πιο.... smart καθημερινότητα, ξεκίνα το 2020 με ένα νέο, ισχυρό tablet. Οι επιλογές πολλές και συχνά τα χαρακτηριστικά τους μοιάζουν περίπλοκα, οπότε ο ευκολότερος τρόπος να αποφύγεις τα μπερδέματα είναι να σκεφτείς ποιος θα είναι ο χρήστης του. Ρίξε, λοιπόν,μια ματιά στις κορυφαίες προτάσεις της χρονιάς που πέρασε!

iPad 7th Gen – ο κυρίαρχος των tablet!

Τα σημερινά tablet ίσως να μην ήταν τα ίδια αν δεν είχε κάνει... restart στην κατηγορία το πρώτο iPad. Βρισκόμαστε σχεδόν 10 χρόνια μετά την παρουσίαση του original iPad και η ναυαρχίδα της Apple παραμένει η καλύτερη επιλογή. Το νεότερο μοντέλο βελτιώθηκε σημαντικά, κρατώντας έτσι τη θέση του στην κορυφή. Το iPad 7ης γενιάς, λοιπόν, απευθύνεται σε όλους αλλά, οι «techies» θα το εκτιμήσουν λίγο παραπάνω. Η μεγαλύτερη Retina οθόνη 10,2 ιντσών, το ανανεωμένο iPadOS και η υποστήριξη Apple Pencil κάνουν το απλό iPad πιο... Pro από ποτέ και δημιουργούν ένα tablet που κάθε ψαγμένος χρήστης θα ήθελε να έχει.

Alcatel 1T 10 – παιδικό και όχι μόνο!

Για γονείς, θείους, νονούς και όποιον άλλο ψάχνει tablet για παιδιά, η οικονομική τιμή είναι σίγουρα προϋπόθεση, αλλά δεν είναι το μόνο χαρακτηριστικό που πρέπει να δώσεις βάση. Γι’ αυτό γονείς και παιδιά αγάπησαν το Alcatel 1T 10: οι μικροί μπορούν να παίξουν παιχνίδια, να σερφάρουν και να βγάλουν φωτογραφίες με τις κάμερες μέσα από το ελεγχόμενο περιβάλλον του Kids Mode, για να έχουν οι γονείς το κεφάλι τους ήσυχο!

Lenovo Tab E7 – το αξιόπιστο μικρό!

Μέχρι τώρα είδαμε δύο 10άρια tablet - δεν ψάχνουν όμως όλοι τόσο μεγάλη οθόνη. Ένα tablet με οθόνη 7 ιντσών είναι ακόμα πιο εύκολο να μεταφερθεί και προσφέρει εξίσου δυνατή εμπειρία ψυχαγωγίας. Επίσης η μικρότερη οθόνη το κάνει συνήθως πιο προσιτό και το πιο προσιτό από όλα είναι το Lenovo Tab E7 7 ιντσών: με οθόνη τεχνολογίας IPS, για σωστή απόδοση χρωμάτων, τετραπύρηνο επεξεργαστή, 1GB RAM, 8GB αποθηκευτικό χώρο, αλλά και δύο κάμερες, κάτι που σπάνια συναντάμε σε αυτή την κατηγορία τιμής!

Βρες όλες τις τελευταίες αφίξεις σε tablet στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr!