Το εντυπωσιακό Asus Zenbook Flip 13 OLED έφτασε στο Public!

Περίληψη: Το νέο Asus Zenbook Flip 13 OLED είναι το ιδανικό εργαλείο για επαγγελματίες, που αναζητούν ένα laptop με κορυφαίες επιδόσεις και ταυτόχρονα απολύτως φορητό. Πάμε να το γνωρίσουμε!

Ο λόγος για να αποκτήσει κανείς ένα ultrabook είναι προφανής: ασυναγώνιστη φορητότητα. Το μικρό μέγεθος και βάρος από μόνο του όμως δεν αρκεί, πρέπει το νέο σου laptop να προσφέρει και ανταγωνιστικές επιδόσεις. Η Asus ξεκίνησε από αυτούς τους δύο πυλώνες, αλλά δεν σταμάτησε εκεί όταν σχεδίασε το νέο Zenbook Flip 13 OLED. Η καινούργια υπερφορητή laptop πρόταση της Asus ξεχωρίζει για πολλούς ακόμα λόγους.

Asus Zenbook Flip 13 OLED - Κορυφαία ευελιξία


Το Asus Zenbook Flip 13 OLED έχει πάχος μόνο 13,9 χιλιοστά και ζυγίζει μόλις 1,3 κιλά. Άρα μπορείς με ευκολία να το έχεις πάντα μαζί σου. Επιπλέον, η οθόνη των 13,3" είναι περιστρεφόμενη και αφής, άρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το νέο laptop με πολλούς τρόπους. Παρά το λεπτό του προφίλ όμως, οι θύρες του περιλαμβάνουν πλήρους μεγέθους έξοδο HDMI, δύο θύρες USB-C με υποστήριξη Thunderbolt 4 και μία θύρα USB-A.

Οθόνη που κλέβει τις εντυπώσεις


Το νούμερο ένα χαρακτηριστικό που εντυπωσιάζει στο νέο μοντέλο, όμως, δεν είναι άλλο από την οθόνη. Η χρήση OLED πάνελ είναι αρκετά σπάνια σε laptop, γι’ αυτό και η Asus αποφάσισε να το προσθέσει στο ίδιο το όνομα του μοντέλου. Φυσικά, η τεχνολογία του πάνελ από μόνη της δεν είναι αρκετή για τους περισσότερους χρήστες σήμερα. Η Asus το γνωρίζει αυτό και έτσι φρόντισε το πάνελ του Asus Zenbook Flip 13 OLED να καλύπτει το 100% του sRGB χρωματικού φάσματος και να διαθέτει εξαιρετική ακρίβεια χρώματος η οποία πιστοποιείται από την Pantone. Το πάνελ υποστηρίζει επίσης το Asus Pen και αναγνωρίζει 4.096 επίπεδα πίεσης, ενώ η ανάλυση του είναι 1920×1080.

Πανίσχυροι επεξεργαστές 11ης γενιάς


Αφού αναλύσαμε σε βάθος τα εξωτερικά γνωρίσματα της συσκευής, είναι καιρός να δούμε πως τα πάει και από πλευράς επιδόσεων το Asus Zenbook Flip 13 OLED. Στην καρδιά του μηχανήματος βρίσκεται ο Intel Core i5-1135G7 11ης γενιάς, ο οποίος συνοδεύεται από 8GB DDR4 RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο SSD. Η νέα γενιά επεξεργαστών της Intel βελτιώνει σημαντικά τις επιδόσεις σε σχέση με τη δέκατη γενιά, τόσο στο κομμάτι του επεξεργαστή όσο και σε αυτό των γραφικών. Η ενσωματωμένη Iris Xe GPU είναι μία από τις καλύτερες ενσωματωμένες λύσεις που μπορείς να βρεις σε laptop σήμερα. Με αυτά τα specs το νέο Zenbook ανταποκρίνεται απρόσκοπτα σε ό,τι του ζητήσεις.

Ένας ακόμα τομέας που επωφελείται από τον επεξεργαστή καινούργιας αρχιτεκτονικής είναι η αυτονομία. Οι νέοι επεξεργαστές προσφέρουν ανεβασμένες επιδόσεις χωρίς επιπλέον απαιτήσεις ενέργειας. Στη βελτιωμένη αυτονομία συμβάλει και η OLED οθόνη, η οποία καταναλώνει περίπου 1W. Η μπαταρία του laptop είναι μεγέθους 67Wh με τη μέγιστη αυτονομία του Asus Zenbook Flip 13 OLED να φτάνει μέχρι και τις 14 ώρες!

Το κορυφαίο Asus Zenbook Flip 13 OLED κυκλοφορεί ήδη στο Public.gr.