HP Omen 15: Νέο design και Ryzen επεξεργαστές το 2020

Περίληψη: Η ανανεωμένη σειρά HP Omen 15 είναι προ των πυλών και οι αλλαγές είναι πολλές. Το επερχόμενο gaming laptop της HP άλλαξε τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Η σειρά HP Omen προσφέρει εδώ και χρόνια ολοκληρωμένες λύσεις gaming για κάθε χρήστη. Για τον gamer on-the-go, για παράδειγμα, η λύση αυτή είναι τα HP Omen laptop. Οι προτάσεις της HP ετοιμάζονται για ανανέωση το 2020 και από την επερχόμενη γκάμα έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για το HP Omen 15, το οποίο ετοιμάζεται για ριζικές αλλαγές.

Πριν ακόμα μιλήσουμε για χαρακτηριστικά, η πρώτη αλλαγή που βλέπουμε είναι στο design. Οι έντονες γωνίες και η φουτουριστική αισθητική είναι πια παρελθόν και έχουν αντικατασταθεί με ένα πιο διακριτικό προφίλ. Επιπλέον, το πληκτρολόγιο φαίνεται πως θα έχει καινούργιο layout. Το numpad έχει αφαιρεθεί και το πληκτρολόγιο μοιάζει πολύ πιο άνετο. Κάτω από το πληκτρολόγιο συναντάμε το πιο ευρύχωρο trackpad, το οποίο φέτος δεν θα έχει ξεχωριστά πλήκτρα για αριστερό και δεξί κλικ. Εξαιρετική μοιάζει και η συνδεσιμότητα με μπόλικες θύρες για όλα τα περιφερειακά σου.

Πάμε τώρα και στα ενδότερα της συσκευής. Το νέο gaming laptop της HP θα έρχεται με τον ολοκαίνουργιο AMD Ryzen 7 4800H ο οποίος διαθέτει 8 πυρήνες με 16 νήματα και φτάνει σε ταχύτητα μέχρι και τα 4,3GHz. Για εξαιρετική εμπειρία gaming θες και μία ικανή GPU. Στην περίπτωση του νέου HP Omen 15 αυτή θα είναι η Nvidia RTX 2060 με 6GB GDDR6 μνήμης. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το νέο Omen θα εξοπλίζεται με 16GB DDR4 3200MHz RAM και 512GB NVMe SSD. H οθόνη θα είναι φυσικά 15,6 ιντσών, αλλά δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί η ανάλυση και ο ρυθμός ανανέωσής της.

Όλα τα παραπάνω αφορούν μία μόνο από τις μελλοντικές εκδόσεις του HP Omen 15. Μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσουν λογικά και αρκετές ακόμα, με διαφορετικούς επεξεργαστές και κάρτες γραφικών. Οπότε, μείνε συντονισμένος στο Public Blog και στο public.gr για να δεις πότε θα μπορείς να κάνεις δικό σου το HP Omen laptop που σου ταιριάζει.