Huawei MediaPad T3 10: Το tablet που ταιριάζει σε όλους!

Περίληψη: Στην ερώτηση ποιο είναι το πιο value for money tablet, η απάντηση είναι μόνο μία: Το Huawei MediaPad T3 10. Δες το γιατί.

Ας πιάσουμε τα πράγματα από τη βάση τους: Το smartphone έχει αντικαταστήσει τον υπολογιστή σε πολλές από τις καθημερινές ανάγκες μας - ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις laptops και desktops παραμένουν απαραίτητα, κυρίως λόγω της μεγάλης οθόνης. Εδώ και χρόνια ωστόσο, μια συσκευή προσπαθεί να ενώσει τις δύο κατηγορίες, το tablet.

Υπάρχουν tablet για όλους εκεί έξω: από τα πιο απλά, μέχρι και εκείνα που ανταγωνίζονται σε επιδόσεις τα PC. Αν δεν χρειάζεσαι κάτι τόσο ισχυρό αλλά αναζητάς μια μεγαλύτερη οθόνη από του smartphone σου για browsing, streaming και χαλαρό gaming, το tablet που σου ταιριάζει είναι το Huawei MediaPad T3 10! Διαθέτει χαρακτηριστικά ικανά να ανταποκριθούν σε κάθε καθημερινή ανάγκη διατηρώντας χαμηλή τιμή!

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι η οθόνη των 9,6 ιντσών, αρκετά μεγαλύτερη από αυτή ενός smartphone και παράλληλα μικρότερη από τα «δεκάρια» tablet. Αυτό κάνει το MediaPad T3 10 πιο εύκολο στη μεταφορά και τη χρήση. Επιπλέον, η οθόνη είναι τεχνολογίας IPS με ανάλυση 1280×800, στοιχείο που εξασφαλίζει πολύ καθαρή εικόνα.

Το MediaPad T3 10 εξοπλίζεται επίσης με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 425, ο οποίος τρέχει με 1.4GHz. Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, οπότε οι εφαρμογές που χρησιμοποιούμε όλοι καθημερινά παίζουν απροβλημάτιστα. Τα χαρακτηριστικά συμπληρώνουν οι κάμερες 2 και 5MP μαζί με την μπαταρία των 4.800mAh.

Αν, λοιπόν, ψάχνεις κι εσύ ένα tablet που να κάνει τα πάντα και να συμφέρει, μόλις το βρήκες! Το μόνο που μένει να σκεφτείς είναι αν θα πας στην Wi-Fi έκδοση ή αν χρειάζεσαι 4G συνδεσιμότητα!