Apple Sale days: Η καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσεις iPad!

Περίληψη: Οι φετινές χειμερινές εκπτώσεις έχουν έναν απροσδόκητο guest star, τα iPad, που μπορούν να γίνουν δικά σου με σημαντικές εκπτώσεις! Πάμε να τις δούμε αναλυτικά...

Οι χειμερινές εκπτώσεις του 2020 ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες, με χιλιάδες προϊόντα διαθέσιμα σε χαμηλότερη τιμή. Τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις προσφορές τεχνολογίας δύσκολα βλέπαμε τα προϊόντα της Apple. Φέτος έχουμε όχι μόνο την παρουσία τους αλλά και μεγάλα οφέλη! Ξεκινάμε, λοιπόν, από το κορυφαίο tablet της αγοράς - το iPad! Ποιο από όλα τα iPad; Όλα φυσικά!

Αρχή με το iPad Pro 12,9", το οποίο είναι τώρα φθηνότερο κατά 80€. Με την ίδια έκπτωση θα βρεις και όλα τα iPad Pro 11". Τα δύο «θηρία» της Apple είναι εξοπλισμένα με τον A12X Bionic επεξεργαστή, που «τρέχει» γρηγορότερα ακόμα και από μερικά laptop. Τα iPad Pro μπορούν να προσφέρουν τον ιδανικό συνδυασμό παραγωγικότητας και φορητότητας, που σπάνια συναντά κανείς.

Επειδή, όμως, δεν χρειάζονται όλοι... pro δυνατότητες, η Apple έχει κρατήσει στην γκάμα της και τα πιο προσιτά iPad Air και iPad. Οι δύο οικονομικότερες σειρές tablet της Apple είναι τώρα διαθέσιμες κατά 40€ φθηνότερα. Οι βασικές διαφορές των δύο μοντέλων είναι το μέγεθος και ο επεξεργαστής. Το iPad Air διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη με διαγώνιο 10,5" και εξοπλίζεται με τον επεξεργαστή Apple A12 Bionic. Το iPad 7th Gen είναι λίγο μικρότερο, με την οθόνη του να έχει διαγώνιο 10,2". Εδώ ο επεξεργαστής είναι ο Apple A10 Fusion.
 

Αφήνοντας κατά μέρος τις λεπτομέρειες, όλα τα iPad είναι αναμφίβολα πολύτιμα -και πολύ ισχυρά- εργαλεία. Το iPadOS, που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2019 σε όλες τις συσκευές, έφερε δυνατότητες παραγωγικότητας που δεν θα βρεις στο iOS: καλύτερο multitasking, file system με αναγνώριση εξωτερικών αποθηκευτικών μέσων και υποστήριξη για πληκτρολόγιο και ποντίκι φέρνουν τα iPad πιο κοντά από ποτέ στα laptop.

Μη χάσεις, λοιπόν, την ευκαιρία να αποκτήσεις το iPad που σου ταιριάζει κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων. Παραγωγικότητα, ψυχαγωγία και νέα χαμηλότερη τιμή κάνουν τα tablets της Apple πιο δελεαστικές από ποτέ!