Samsung Galaxy Tab A 2019: Ένα μικρό, φορητό σινεμά!

Περίληψη: Θες την απόλυτη εμπειρία streaming πάντα μαζί σου; Το Galaxy Tab A 2019 της Samsung είναι το κατάλληλο tablet!

Ταινίες και σειρές μας ακολουθούν παντού σήμπηρεσίες - χάρη σε υπηρεσίες όπως το Netflix και το Disney+, που έχουν κάνει την παρακολούθηση περιεχομένου πιο εύκολη από ποτέ. Laptopsmart τηλεοράσεις, smartphone και tablet, όλα στη διάθεσή σου με ελάχιστες κινήσεις!

Αν, λοιπόν, αναζητάς μια συσκευή που θα σου φέρει την ίδια εμπειρία streaming με την τηλεόρασή σου για τις ώρες που βρίσκεσαι εκτός σπιτιού, η λύση βρίσκεται στο Samsung Galaxy Tab A 2019, το οποίο έχει μεν μεγάλη οθόνη αλλά μικρό μέγεθος και βάρος. Δεν συγκαταλέγεται τυχαία ανάμεσα στα καλύτερα tablet που κυκλοφόρησαν το 2019, καθώς προσφέρει όχι μόνο εξαιρετική εικόνα αλλά και ασυναγώνιστο ήχο - τα δύο βασικότερα στοιχεία, δηλαδή, για κορυφαία εμπειρία ψυχαγωγίας!

Ξεκινώντας από την εικόνα, το tablet της Samsung είναι εξοπλισμένο με οθόνη 10,1", η οποία έχει ανάλυση 1920×1200, δηλαδή wide Full HD. Επιπλέον το πάνελ φτάνει σε φωτεινότητα τα 400nits, οπότε θα βλέπεις τα πάντα ακόμα και κάτω από τον ήλιο.

Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης δεν αρκεί μόνο η εικόνα - θες και εντυπωσιακό ήχο. Σε αυτό θα βοηθήσει το σύστημα διπλών ηχείων του Samsung Galaxy Tab A 2019, το οποίο προφέρει τρισδιάστατο surround ήχο Dolby Atmos.

Αν βάλουμε στην εξίσωση και την πανίσχυρη μπαταρία των 6.150mAh, που θα κρατήσει τη συσκευή «ζωντανή» για ώρες, τότε καταλαβαίνεις γιατί το Samsung Galaxy Tab A 2019 είναι ένα από τα κορυφαία tablet της χρονιάς που μας πέρασε!

Τα πάντα «τρέχουν» απρόσκοπτα, καθώς η Samsung έχει εξοπλίσει το Tab A 2019 με οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 1,8GHz. Μαζί με τον επεξεργαστή θα βρεις 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο, για να τον γεμίσεις με ό,τι θες! Τα χαρακτηριστικά συμπληρώνουν οι κάμερες των 8 και 5MP, που υπάρχουν πίσω και μπροστά αντίστοιχα.

Για να μπορείς να stream-άρεις παντού τα πάντα, προτίμησε την 4G έκδοση του Tab A 2019, διαφορετικά μπορείς να επιλέξεις την έκδοση Wi-Fi. Σε όποια από τις δύο κι αν καταλήξεις τελικά, θα έχεις σίγουρα στα χέρια σου ένα από τα καλύτερα tablet για ψυχαγωγία.

Τα Galaxy Tab A 2019, όπως και όλα τα κορυφαία tablet της αγοράς, θα το βρεις στο κοντινότερό σου κατάστημα Public και στο public.gr!