Νέα «SCARY FAST» παρουσίαση ετοιμάζει η Apple!

Περίληψη: Η Apple ανακοίνωσε το «Scary Fast»! Το επερχόμενο Apple event έρχεται στις 31 Οκτωβρίου και σε αυτό αναμένεται να ανακοινωθούν τα νεότερα Macs.

Η Apple θέλει να μας «τρομάξει» ανήμερα του Halloween με τις ανακοινώσεις της! 

Τρομαχτικά γρήγορα μετά την παρουσίαση των νέων iPhone 15, η Apple μας ανακοινώνει πως ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα ξημερώματα της Τρίτης 31 Οκτωβρίου 2023 κι άλλα νέα προϊόντα.

Με το σλόγκαν «Scary fast» στην επίσημη πρόσκληση που δημοσίευσε, η Apple μπαίνει στο κλίμα των ημερών μιας και εκείνη την ημέρα είναι το Halloween και σύμφωνα με τις φήμες και τις διαρροές θα μας παρουσιάσει νέα Macs.

Το πιο πιθανό σενάριο, όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρία άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια, είναι να δούμε το νέο δυνατό M3 chip της Apple το οποίο αναμένεται να είναι τρομερά γρήγορο ή όπως λέει και η πρόσκληση «Scary Fast». Εκτός όμως από αυτό οι φήμες θέλουν την Apple να ανακοινώνει κι ένα 24 ιντσών iMac αλλά και μερικά Macbooks. O λόγος για ένα 13 ιντσών MacBook Pro, ένα 14 ιντσών MacBook Pro και ένα 16 ιντσών MacBook Pro.

Το event θα ξεκινήσει την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 2:00πμ ώρα Ελλάδος. Stay tuned στα κανάλια του Public για περισσότερα νέα με όλα όσα ανακοινωθούν.

Video Duration
0:00