Crash Team Racing Nitro-Fueled: Έρχεται με γκάζια!

Περίληψη: Η ώρα της επιστροφής του Crash Bandicoot και για το 2019 πλησιάζει. Μετά την τεράστια...

Η ώρα της επιστροφής του Crash Bandicoot και για το 2019 πλησιάζει. Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε η κυκλοφορία της συλλογής παλαιότερων παιχνιδιών της σειράς, η Activision επαναφέρει στο σήμερα και τα αγωνιστικά παιχνίδια με τον πορτοκαλί ήρωα.

Το Crash Team Racing Nitro-Fueled είναι ένα kart racing game με ήρωες των παιχνιδιών Crash Bandicoot. Κυκλοφόρησε αρχικά από τη Naughty Dog για το PlayStation το 1999 και η νέα έκδοση θα αποτελεί βελτιωμένη εκδοχή αυτού του game με έξτρα υλικό, που δημιουργήθηκε το 2003 από την Vicarious Visions για το Crash Nitro Kart και το 2005 από τη Radical Entertainment για το Crash Tag Team Racing.

https://youtu.be/KYMo2YvBBWs

H λογική του παιχνιδιού είναι απλή: οι παίκτες καλούνται να πάρουν έναν χαρακτήρα και να αγωνιστούν αποφεύγοντας εμπόδια και χρησιμοποιώντας διάφορα boost που θα κερδίσουν μέσω αντικειμένων που είναι σκόρπια στις πίστες και συλλέγονται.

Το νέο παιχνίδι περιλαμβάνει και τις 31 πίστες των Crash Team Racing και Crash Nitro Kart, μαζί με κάποιες νέες, καθώς και δυνατότητα για online multiplayer matches.

Το Crash Team Racing Nitro-Fueled κυκλοφορεί στις 21 Ιουνίου. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας από τα καταστήματα Public ή το public.gr για PS4Xbox One και Nintendo Switch.