Days Gone: Έφτασε με κορυφαίο offer για το PS4!

Περίληψη: Ο Παύλος Παπαπαύλου το είχε γράψει πριν μερικές ημέρες: Η νέα αποκλειστική κυκλοφορία του PlayStation...

Ο Παύλος Παπαπαύλου το είχε γράψει πριν μερικές ημέρες: Η νέα αποκλειστική κυκλοφορία του PlayStation 4 -και ταυτόχρονα το πιο σημαντικό λανσάρισμα για την κονσόλα της Sony, στο πρώτο μισό του 2019-, ακούει αναμφίβολα στο όνομα Days Gone.

Το νέο action adventure survival horror videogame, που αναπτύσσεται από την SIE Bend Studio και χρησιμοποιεί τη μηχανή Unreal Engine 4, λαμβάνει σε έναν post apocalyptic ανοιχτό κόσμο και ο παίκτης απολαμβάνει τη δράση από κάμερα τρίτου προσώπου.

Ο κεντρικός ήρωας είναι ο Deacon St. John, ένας πρώην κακοποιός που το γυρίζει σε κυνηγός επικηρυγμένων και καλείται να ολοκληρώσει αποστολές σε ένα περιβάλλον γεμάτο από «freakers». Οι συγκεκριμένοι αντίπαλοι είναι άμυαλα όντα που θυμίζουν ζόμπι και αναπτύσσονται γρήγορα, οπότε ο παίκτης πρέπει να δράσει είτε έξυπνα και stealth, είτε επιθετικά και εξαπολύοντας μεγάλο αριθμό πυρομαχικών εναντίον τους.

Ο κόσμος του Days Gone είναι αρκετά μεγάλος και πιο σημαντικός σύμμαχος η μηχανή του ήρωα! Όπως θα ανακαλύψουν οι gamers, η μηχανή αναβαθμίζεται, για να μπορούν να διανύουν μεγαλύτερες αποστάσεις, αλλά και για να την φέρνουν περισσότερο στα… γούστα σας από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης.

Το Days Gone κυκλοφόρησε μόλις και το Public ετοίμασε μια κορυφαία προσφορά: το νέο παιχνίδι μαζί με την κονσόλα PS4 μόνο € 329! Οπότε... σπεύσατε!