Days Gone: η επιβίωση απαιτεί σκληρό αγώνα!

Περίληψη: To Days Gone είναι o νέος πολυαναμενόμενος αποκλειστικός τίτλος της Sony για το PS4 και ο...

To Days Gone είναι o νέος πολυαναμενόμενος αποκλειστικός τίτλος της Sony για το PS4 και ο κόσμος του μόνο αγγελικά πλασμένος δεν είναι.

Οι κίνδυνοι παραμονεύουν σε κάθε γωνιά και η επιβίωση αφορά μόνο όσους είναι έτοιμοι για όλα. Αυτό ακριβώς υπερθεματίζει και το νεότερο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το όσα γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή για το Days Gone, το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας έχει πέσει θύμα πανδημίας, η οποία έχει μετατρέψει τους ανθρώπους σε ζόμπι, γνωστά ως Freakers. Όπως σε άλλα αντίστοιχα παιχνίδια (βλέπε The Last of Us) οι Freakers έρχονται σε διάφορες «ποικιλίες».

H πιο διαδεδομένη είναι οι Swarners που βρίσκονται παντού, ταξιδεύουν σε ομάδες και συχνά σχηματίζουν ολόκληρες ορδές. Οι Newts είναι πιο μοναχικοί και επιτίθενται μόνο σε όσους δείχνουν ευάλωτοι, ενώ οι Screamers μπορούν με τις κραυγές τους να προσελκύσουν τις ορδές των Swarners. Τέλος, οι Breakers είναι οι πιο δυνατοί και μεγαλόσωμοι και καλό θα είναι να μη συναντηθούν οι δρόμοι σας.

Επίσης, εκτός από τους Freakers,στον διάβα σου θα αντιμετωπίσεις και μεταλλαγμένα ζώα, καθώς και άλλους επιζήσαντες που δεν έχουν καμία διάθεση να μοιραστούν πόρους, φαγητό και όπλα μαζί σου. Τι λες, έχεις τα φόντα να επιβιώσεις;

Το Days Gone είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου και μπορείς ήδη να το προ-παραγγείλεις στο public.gr.