Η Pluggage της Delsey έρχεται να κάνει τα ταξίδια σου… έξυπνα!

Περίληψη: Με τις συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά να εντάσσονται η μία μετά την άλλη στο smart...

Με τις συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά να εντάσσονται η μία μετά την άλλη στο smart lifestyle, ήρθε και η ώρα της βαλίτσας με τη Delsey Pluggage! Πρόκειται για μια πραγματικά έξυπνη βαλίτσα, που χάρη στις προηγμένες λειτουργίες της θα κάνει τα ταξίδια σου πιο άνετα και λιγότερο αγχώδη.

Ξεκινάμε με τα βασικά: είναι Delsey, οπότε από πλευράς ποιότητας δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα: σκληρό και ανθεκτικό περίβλημα που αντέχει στον χρόνο και τη χρήση, τέσσερα διπλά ροδάκια για εύκολη μεταφορά και μεγαλύτερη σταθερότητα και τρία μεγέθη (καμπίνας στα 55 cm και trolley στα 65 cm και τα 78 cm) για να επιλέξεις εκείνο ή εκείνα που σε καλύπτουν.

Τι κάνει την Pluggage να ξεχωρίζει όμως; Αρχικά συνοδεύεται από app, μέσω του οποίου θα είσαι σε θέση να ελέγχεις το βάρος της, καθώς διαθέτει ενσωματωμένη ψηφιακή ζυγαριά αλλά και να την εντοπίζεις οπουδήποτε στον κόσμο κι αν βρίσκεται!

Παράλληλα οι ειδοποιήσεις μέσω Bluetooth θα σε ενημερώνουν για τη θέση της, ενώ η θύρα USB θα σου επιτρέψει ακόμα και να φορτίσεις smartphone ή tablet σε περίπτωση ανάγκης.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=PaqcRchHSe8

Όσο για την ασφάλεια; Έρχεται με κλειδαριά βάσει των προτύπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Μεταφορών των ΗΠΑ (TSA) αλλά και με αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων για εύκολο και απόλυτα ασφαλές άνοιγμα. Χάρη στη μνήμη των 30 αποτυπωμάτων μάλιστα, κάθε μέλος της οικογένειάς σου θα είναι σε θέση να ανοίξει την Pluggage με ένα του άγγιγμα!

Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να… μεταμορφώσεις την εμπειρία κάθε ταξιδιού σου με την Pluggage! Διότι ακόμα κι όταν βρίσκεσαι μακριά από το smart home σου, η ζωή σου δεν παύει να είναι smart!