Πανευρωπαϊκή διάκριση για την Public-MediaMarkt: Στο top 5 της βραχείας λίστας των European Excellence Awards

Περίληψη: Η Public-MediaMarkt βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους φιναλίστ πανευρωπαϊκά, στις κατηγορίες National and Regional Campaigns και Brand Relationship.

Η Public-MediaMarkt, #1 omnichannel retailer της χώρας, ξεχώρισε ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν φέτος στον διεθνή θεσμό των European Excellence Awards. Η διάκριση ήταν διττή, αναδεικνύοντας την Public-MediaMarkt στο Top 5 των φιναλίστ της Ευρώπης, στις κατηγορίες “National and Regional Campaigns” και “Brand Relationship”, για τη λειτουργία του Public.gr, αλλά και για τη δημιουργία του bookfriends.gr, αντίστοιχα.

Ο κορυφαίος θεσμός των European Excellence Awards τιμά κάθε χρόνο την αριστεία στον χώρο της επικοινωνίας. Αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις πιο σημαντικές επικοινωνιακές ενέργειες από εταιρείες και brands που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς τομείς, σε όλη την Ευρώπη.

Γνωρίζοντας σε βάθος τις ανάγκες των καταναλωτών, παρακολουθώντας με προσοχή τις διεθνείς τάσεις και επενδύοντας διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και υποδομές, η Public-MediaMarkt κατάφερε φέτος να αναδειχθεί στους πρωταθλητές που χαράσσουν την επόμενη μέρα της επικοινωνίας και του επιχειρείν, στις ακόλουθες κατηγορίες:

Public – MediaMarkt: National and Regional Campaigns, για τη για τη δημιουργία του πρώτου και μεγαλύτερου ελληνικού marketplace, Public.gr

Στηρίζοντας με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο την omnichannel στρατηγική της Public-MediaMarkt, το Public.gr είναι πλέον ο μεγαλύτερος online προορισμός αγορών για τους καταναλωτές, προσφέροντας προϊόντα από 2.000 συνεργαζόμενα καταστήματα στις πλέον οικονομικές τιμές της αγοράς. Αριθμώντας πάνω από 65 εκ. επισκέψεις, είναι μια επένδυση άνω του 1 εκ. ευρώ, που έχει δημιουργήσει σημαντικό όφελος για τον καταναλωτή και για την αγορά συνολικά. Χάρη στην τεράστια γκάμα προϊόντων που παρέχει, οι πελάτες μπορούν να βρουν ό,τι αναζητούν με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις αποκτούν την ηλεκτρονική στέγη, μέσα από το κοινό σχέδιο ανάπτυξης που έχει καταστρώσει ο #1 omnichannel retailer της αγοράς.

Public-MediaMarkt: Brand Relationship, για τη δημιουργία του bookfriends.gr, του μεγαλύτερου site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών στην Ελλάδα.

Το Public, #1 βιβλιοπωλείο της χώρας, απέδειξε έμπρακτα την υποστήριξή του στον κλάδο του βιβλίου, με τη δημιουργία μιας καινοτόμας πλατφόρμας που φιλοξενεί κριτικές αναγνωστών και θέτει νέα πρότυπα στην ψηφιακή επικοινωνία. Μέσα σε χρόνο-ρεκόρ, το bookfriends.gr έγινε η απόλυτη συνήθεια των βιβλιόφιλων, κατακτώντας το σημαντικό ορόσημο των βιβλιοκριτικών, των ΧΧ επισκέψεων και των ΧΧ μοναδικών χρηστών, μέσα σε μόλις έξι μήνες λειτουργίας! Η πλατφόρμα αποτελεί έναν πρακτικό, εύχρηστο προορισμό όπου οι αναγνώστες ενημερώνονται, ανταλλάσσουν προτάσεις και ιδέες ανάγνωσης, ενώ εκφράζουν την προσωπική τους άποψη σε σχέση με αγαπημένα βιβλία και συγγραφείς.

Οι νικητές των European Excellence Awards ανακοινώθηκαν ψηφιακά τον Δεκέμβρη.