Οι επόμενες διακοπές σου μπορούν να γίνουν στο ξενοδοχείο Star Wars!

Περίληψη: Πώς θα σου φαινόταν αν οι διακοπές σου μπορούσαν να γίνουν σε έναν πολύ μακρινό...

Πώς θα σου φαινόταν αν οι διακοπές σου μπορούσαν να γίνουν σε έναν πολύ μακρινό γαλαξία; Ίσως όχι και τόσο ρεαλιστικό σενάριο για την τεχνολογία του σήμερα, αλλά η Disney θα προσφέρει σύντομα ό,τι πιο κοντινό σε αυτό μπορεί να υπάρξει στη Γη.

Η Disney World στη Φλόριντα θα αποκτήσει ένα νέο ξενοδοχείο, στο οποίο θα μπορείς κι εσύ να ζήσεις μια διαγαλαξιακή περιπέτεια στο σύμπαν του Star Wars.

Η νέα ατραξιόν του θεματικού πάρκου της Disney θα είναι ένα διαστημικό κρουαζιερόπλοιο, στο οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να κλείσουν διαμονή δύο ημερών. Το διαστημόπλοιο Halcyon είναι το σκάφος με το οποίο θα ταξιδέψεις τα μήκη και τα πλάτη του σύμπαντος. Κάθε δωμάτιο αλλά και κάθε παράθυρο του διαστημόπλοιου θα έχει τη δική του θέα στο απέραντο διάστημα.

Το Halcyon, όμως, δεν είναι εκεί για να σου προσφέρει απλώς διαμονή στα δωμάτιά του. Όλοι οι επισκέπτες είναι μέρος μιας συνολικής εμπειρίας Star Wars με πολλές δραστηριότητες αλλά και περιπέτειες. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, όσοι επιβιβαστούν στο Halcyon θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν αγαπημένους ήρωες του Star Wars, όπως ο Chewbacca, η Rey και άλλοι.

Αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς η διήμερη περιπέτεια περιλαμβάνει ακόμα και εκπαίδευση με φωτόσπαθα, η οποία μάλλον θα είναι χρήσιμη στην πορεία της ιστορίας. Οι επιλογές σου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα επηρεάσουν και την εμπειρία σου σε αυτό και αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν και αναπάντεχες μάχες με lightsabers. Σκοπός της νέας αυτής θεματικής εμπειρίας, σύμφωνα με τη Disney, είναι ο κάθε επισκέπτης να γίνει ο ήρωας της δικής του Star Wars ιστορίας.

Αν ανυπομονείς κι εσύ να ζήσεις την δική σου εμπειρία Star Wars, θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή. Η Disney δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε το διαστημόπλοιο Halcyon θα ξεκινήσει τα ταξίδια. Οπότε μην κλείσεις ακόμα τα εισιτήρια για Φλόριντα!