Back to base: Καιρός για smartwatch!

Περίληψη: Tο καλοκαίρι ηρθε, πέρασε και, δυστυχώς, φτάνει προς το τέλος του. Κατάφερες να κατακτήσεις το...

Tο καλοκαίρι ηρθε, πέρασε και, δυστυχώς, φτάνει προς το τέλος του. Κατάφερες να κατακτήσεις το πολυπόθητο summer body -ή, ας είμαστε λίγο επιεικείς- έφτασες αρκετά κοντά, δεν είναι κρίμα να τα παρατήσεις τώρα;

Για ακόμα μια φορά η τεχνολογία -κυρίως τα smartphones και τα wearables -, θα γίνουν ο κύριος σύμμαχος στη φιλότιμη αυτή προσπάθεια, ώστε και από τους στόχους σου να μην αποκλίνεις και για να γίνει η όλη διαδικασία πιο ευχάριστη και αποτελεσματική. Αν πάλι είσαι ήδη fit, τα ίδια προϊόντα θα σε βοηθήσουν να… ανεβάσεις επίπεδο στην προπόνηση και την φυσική σου κατάσταση!

Προφανώς, θα ξεκινήσουμε από το ισχυρό φύλο. Τις γυναίκες!

Αρχή με το Garmin Vivomove HR Sport σε χρώμα rose gold και με λευκό λουράκι, το οποίο μπορεί να παρακολουθήσει όλες τις αθλητικές σου δραστηριότητες, ενώ διαθέτει και οθόνη αφής! Αν θες κάτι εντελώς ψηφιακό, το Samsung Galaxy Watch των 42 χιλιοστών, επίσης σε χρώμα rose gold, με τη μοναδική αισθητική και τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες, θα γίνει το smartphone στο χέρι σου. Και, βέβαια, τελευταίο και καλύτερο, το Apple Watch Series 4 σε Aluminum Gold χρώμα και λουράκι pink sand… ε, τι να πούμε για το Apple Watch! Ενσωματώνει ό,τι χρειάζεται για να ταιριάξει άψογα με το iPhone σου και να μην μπορείς να το αποχωριστείς.

Πάμε τώρα και στα αντρικά μοντέλα. Για τους άντρες, που το μόνο που τους νοιάζει είναι τα αθλήματα, extreme ή και σκέτα, τότε το Garmin Forerunner 45 σε μαύρο χρώμα είναι αυτό που ψάχνουν. Καταγράφει όλες τις επιδόσεις σου και τις στέλνει στο app στο κινητό σου, για να βλέπεις πως τα πήγες. Αν θες κάτι περισσότερο smart, όμως, τότε το Samsung Galaxy Watch στα 46mm και σε χρώμα μαύρο-ασημί είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις. Μεγάλη οθόνη αφής, τεχνολογίες αιχμής και πολλά πολλά κόλπα! Τέλος, αν είσαι επαγγελματίας extreme sportsman, τότε θέλεις το Garmin Fenix 5X Plus σε χρώμα… μαύρο ζαφείρι. Μετράει τα πάντα και μπορεί να σε γυρίσει με ασφάλεια πίσω από όποιο κορφοβούνι ή φαράγγι έχεις χαθεί!

Και για ό,τι άλλο θέλεις, είτε είσαι λάτρης της περιπέτειας είτε του καναπέ… έλα σε ένα κατάστημα Public ή μπες στο public.gr!