Public: Διάκριση στα European Business Awards!

Περίληψη: Εθνικός πρωταθλητής στην κατηγορία «Award for customer focus» (πελατοκεντρική προσέγγιση) αναδείχθηκαν τα καταστήματα...

Εθνικός πρωταθλητής στην κατηγορία «Award for customer focus» (πελατοκεντρική προσέγγιση) αναδείχθηκαν τα καταστήματα Public. 

Η διάκριση αυτή δόθηκε στην πρώτη φάση της διοργάνωσης του θεσμού European Business Awards  (sponsored by RSM 2014-2015) και δίνει ουσιαστικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση, από την οποία θα αναδειχθούν οι 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης - στις οποίες θα απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος «Ruban d’Honneur».

1Η κατηγορία «Award for customer focus» θα αναδείξει την εταιρεία η οποία επικεντρώνεται μέσα από όλες της τις διαδικασίες στην άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη.

Tα Public έχοντας ορίσει όλη τους τη φιλοσοφία και δομή οργάνωσης με άξονα τη σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη αναδείχτηκαν σε Εθνικό Πρωταθλητή στη συγκεκριμένη κατηγορία του διαγωνισμού και περνούν στη δεύτερη φάση όπου θα συναγωνιστούν με αξιόλογες εταιρείες από όλη την Ευρώπη.

H κριτική επιτροπή επέλεξε 60 εταιρείες από την Ελλάδα, σε σύνολο 24.000 συμμετοχών από 33 ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός που τοποθετεί τη χώρα μας στην 3η θέση της συνολικής κατάταξης των ευρωπαϊκών χωρών, οι εταιρείες των οποίων έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.Κατέβασε το Δελτίο Τύπου σε PDF! download