Διάλεξε smartphone και φύγαμε για Πάσχα!

Περίληψη: Φέτος το Πάσχα, εκτός από στολισμένα αυγά και σοκολατένια λαγουδάκια, οι αγορές σου θα περιλαμβάνουν...

Φέτος το Πάσχα, εκτός από στολισμένα αυγά και σοκολατένια λαγουδάκια, οι αγορές σου θα περιλαμβάνουν και το καινούργιο σου smartphone! Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για να αποκτήσεις τη συσκευή που τόσο πολύ ήθελες, καιρό τώρα –για την ακρίβεια, ίσα που προλαβαίνεις πριν φύγεις για το χωριό και τις πασχαλινές σου διακοπές!

Η αγορά είναι γεμάτη με ολοκαίνουργια μοντέλα, που υπόσχονται να σου προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες χρήσης, αλλάζοντας την καθημερινότητά σου. Γρηγορότερο σερφάρισμα, καλύτερες φωτογραφίες, περισσότερα μηνύματα, καλύτερη απόδοση –οι δυνατότητές σου είναι ανεξάντλητες! Τι θα πρέπει να προσέξεις, όμως, κατά την αγορά σου;

Μπαταρία που να αντέχει

Δώσε βάση στην μπαταρία: ημέρα σου είναι γεμάτη συναρπαστικές δραστηριότητες και το τελευταίο που θες είναι να ψάχνεις πρίζα για να φορτίσεις το κινητό σου! Το πιθανότερο είναι πως δε θα… ξεκολλάς από τη νέα σου συσκευή, γι’ αυτό φρόντισε η μπαταρία της να αντέχει στη χρήση, έτσι ώστε να μη βγει νοκ-άουτ πριν από εσένα!

Κορυφαία κάμερα

Το Πάσχα είναι γεμάτο υπέροχες στιγμές, πόζες γεμάτες χαμόγελα με την οικογένεια, τους φίλους και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Από τη νύχτα της Ανάστασης μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, το κινητό σου θα πρέπει να είναι σε θέση να αποτυπώσει τις σημαντικότερες στιγμές, με τέλεια λεπτομέρεια ανεξαρτήτως ώρας και φωτισμού!

Άνετο multitasking

Αλλεπάλληλο messaging για ανταλλαγή ευχών με φίλους, που βρίσκονται μακριά, φωτογραφίες και βίντεο από καθετί που συμβαίνει στο τραπέζι γύρω σου, παιχνίδια για τις πιο χαλαρές στιγμές και streaming για να χαζέψετε τα βίντεο που θέλει να σας δείξει ο θείος που είπε να κάτσει με τη νεολαία. Το κινητό σου έχει τόσα πολλά να κάνει –φρόντισε να μπορεί να ανταποκριθεί.

Οι συσκευές που σου προτείνουμε

Με βάση τα παραπάνω, λοιπόν, ψάξαμε πριν από ‘σένα και βρήκαμε τις ιδανικές συσκευές για τις ανάγκες σου!

Τα Huawei P30 και P30 Pro είναι δύο από τις καλύτερες και πληρέστερες προτάσεις που θα βρεις στην αγορά. Με οθόνη 6,1” και 6,47”,αντίστοιχα, διαθέτουν τον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή Kirin 980 και άπλετη RAM, για να σου προσφέρουν μια εξαιρετικά ομαλή εμπειρία χρήσης. Το σύστημα τεσσάρων (!) καμερών θα σου χαρίσει εκπληκτικές εικόνες και βίντεο, ενώ η πιστοποίηση IP68 του προσδίδει εντυπωσιακή αντοχή σε νερό και σκόνη, για να το χρησιμοποιείς άφοβα παντού.

Τα Samsung Galaxy S10 και S10+ είναι ιδανικά για εκείνους που αναζητούν μια καλοσχεδιασμένη συσκευή με απαράμιλλο στυλ και υπέροχη φινέτσα. Η οθόνη Infinity-Ο εκτείνεται από άκρη σε άκρη για μια ενιαία εμπειρία θέασης χωρίς πλαίσιο και notch που θα σε συναρπάσει. Τα 8 GB RAM της συσκευής σε συνδυασμό με την τεχνολογία A.I. εγγυώνται κορυφαίες επιδόσεις, ενώ οι τρεις κάμερές της είναι ό,τι πρέπει για τις περιπέτειές σου στην πόλη και την εξοχή.

Χάρισε στις φωτογραφίες σου την εμπειρία προβολή που τους αξίζει με το Nokia 9 PureView, μια συσκευή που με όπλο την οθόνη πλήρους κάλυψης pOLED QHD στις 5,99” με ανάλυση 2K, θα προκαλέσει τον θαυμασμό σου. Εκτός αυτού όμως, η πρόταση της Nokia έρχεται και με πέντε κάμερες 12 MP και έναν αισθητήρα ToF, μέσω των οποίων θα σου χαρίσει HDR εικόνες απίστευτης ποιότητας και κρυστάλλινων χρωμάτων. Στα ενδότερά του, το κινητό κρύβει έναν Snapdragon 845 και 6 GB RAM.

To Samsung Galaxy A50, τέλος, προσφέρει μια από τις καλύτερες σχέσεις τιμής/απόδοσης της αγοράς. Με την εγγύηση ποιότητας ενός κατασκευαστή εγνωσμένης αξίας, διαθέτει τριπλή κάμερα για πανέμορφες λήψεις εικόνας και βίντεο και οκταπύρηνο επεξεργαστή για μια άνετη εμπειρία χρήσης. Η μπαταρία των 4000 mAh θα σου προσφέρει την ελευθερία κινήσεων που αποζητάς, ενώ η τεχνητή νοημοσύνη του θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις του.