Heroes of the Storm: Κερδίστε ένα από τα 50 beta keys!

Περίληψη: Το Public Blog προσφέρει αποκλειστικά στους αναγνώστες του 50 beta keys για το Heroes of...

Το Public Blog προσφέρει αποκλειστικά στους αναγνώστες του 50 beta keys για το Heroes of the Storm.Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω και μπείτε στην κλήρωση! Μπορεί να είστε εσείς ένας από τους 50 τυχερούς που θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα αποκτήσουν 50 keys για την closed beta έκδοση του Heroes of the Storm - νέου MOBA της Blizzard! Ο διαγωνισμός λήγει στις 9 Φεβρουαρίου. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Public Blog και στο Facebook των Public.Η ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Τι είναι όμως το Heroes of the Storm; Ένα άκρως διασκεδαστικό, free-to-play online team brawler στο οποίο πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι σου χαρακτήρες της Blizzard. Ήρωες από Warcraft, Diablo και StarCraft χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με το role τους. Οι κατηγορίες είναι: Αssassin, Warrior, Support και Specialist.. Στο Heroes, οι επικές μάχες ανάμεσα στους πρωταθλητές και τους εχθρούς των  Warcraft, StarCraft, και Diablo δεν καθορίζονται από τελευταία χτυπήματα και kill-stealing—η νίκη επιτυγχάνεται δουλεύοντας μαζί ως ομάδα.

Chen_flat1920x

Είτε είσαι hardcore raider του World of Warcraft, είτε Barbarian που σφάζει δράκους, ή ένας Bronze-league Terran, θα βρεις customizable heroes από κάθε άκρη του Blizzard multiverse για να τους ενσωματώσεις στο στυλ που παίζεις – και περισσότεροι θ’ ακολουθήσουν. Πιάσε τέσσερις φίλους σου και πάρτε μέρος σε ταχύτατες  5v5 μάχες μέσα από διαφορετικά πεδία μάχης που έχουν διαφορετικό αντίκτυπο στη στρατηγική το καθένα, και άλλαξε τον τρόπο που παίζεις κάθε ματς. Όταν οι ισχυρότεροι χαρακτήρες από την ιστορία του gaming συγκρούονται, ο πανικός και ο χαμός επιβάλλονται!

Κατάκτησε στρατόπεδα μισθοφόρων για να στρατολογήσεις ισχυρούς συμμάχους, ξεκλείδωσε τα μυστικά του κάθε πεδίου μάχης, και πέτυχε μια θριαμβευτική νίκη. Αλλά προσοχή! Μόνο αν δουλέψετε σαν ομάδα και εκτελέσετε το σχέδιο σας με ακρίβεια θα φτάσετε στη νίκη! Κάνε τον εαυτό σου και την ομάδα σου να ξεχωρίζετε στη μάχη με unique heroes, skins, και mounts. Στη συνέχεια επέλεξε ανάμεσα σε multiple heroic abilities, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να προσφέρεις την καταστροφή στους εχθρούς σου με πολλούς, δημιουργικούς τρόπους…! 

AnubArak_flat1920x

 Η ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ