Το δικό σου Κολωνάκι: Super διαγωνισμός φωτογραφίας σε Instagram & Facebook

Περίληψη: Το νέο Public στο Κολωνάκι έρχεται και διοργανώνει την πιο "social" έκθεση φωτογραφίας, με θέμα "Το Δικό...

Το νέο Public στο Κολωνάκι έρχεται και διοργανώνει την πιο "social" έκθεση φωτογραφίας, με θέμα "Το Δικό σου Κολωνάκι". Μπες από σήμερα και ανέβασε στιγμές που έχεις ζήσει και μέρη που αγαπάς σε μια από τις πιο πολυσύχναστες γειτονιές της Αθήνας και δώσε μας τη δική σου οπτική της πόλης που ζεις, μέσα από το φακό του κινητού ή της φωτογραφικής μηχανής σου. Ανέβασε τις φωτογραφίες σου στο Instagram ή το Facebook με το hashtag #publicmykolonaki και πάρε μέρος στον πιο fun διαγωνισμό, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:

Για τη συμμετοχή σου χρειάζεται:

  1. Να ανεβάσεις φωτογραφίες που θα αναδεικνύουν το δικό σας Kολωνάκι είτε σημεία της περιοχής είτε πρόσωπα είτε καθημερινές στιγμές στην περιοχή. Βγες βόλτα στο Κολωνάκι με την κάμερα ή το κινητό σου και εμπνεύσου!
  2. Οι φωτογραφίες σου να είναι υψηλής ανάλυσης. Το μέγεθος του αρχείου θα πρέπει να είναι πάνω από 1Mb. Bγάλε τη φωτογραφία σου στην καλύτερη δυνατή ανάλυση που υποστηρίζει το κινητό ή η μηχανή σου. 
  3. Η αναλογία της φωτογραφίας να έιναι 4:6 ή 6:4 (στην αρχική αναλογία της μηχανής σου). Το cropping επιτρέπεται, αλλά πρόσεξε να είναι ίδιες οι αναλογίες.
  4. Να υποβάλεις τη συμμετοχή σου μέχρι την Κυριακή 26/3, αποκλειστικά στο email events@public.gr με θέμα email: “PUBLIC MY KOLONAKI". Επίσης, στο email να αναγράφεις το ονοματεπώνυμό σου και το Instagram/Facebook nickname σου.
  5. Σημαντικό: Οι φωτογραφίες που θα μας στείλεις είναι απαραίτητο να είναι αποκλειστικά δικές σου και να τις έχεις ανεβάσει στο Instagram ή το Facebook με hashtags: #publicmykolonaki
Από τις φωτογραφίες που θα υποβληθούν στο διαγωνισμό, οι 40 καλύτερες θα επιλεχθούν από τριμελή επιτροπή του αγαπημένου μας ραδιοφωνικού σταθμού Pepper 96.6 και την ομάδα φωτογραφίας των Public και θα συμμετάσχουν σε μια έκθεση που θα φιλοξενηθεί στο νέο χώρο εκδηλώσεων στο Public Κολωνακίου από 31/3 και για 2 εβδομάδες (ώρες λειτουργίας καταστήματος).

Δώρα για τους Νικητές

Όλοι όσοι λάβουν μέρος στο διαγωνισμό και ανεβάσουν τη φωτογραφία τους στα social media, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για 3 φωτογραφικές μηχανές Polaroid δώρο από τα Public.Mην αργείς λοιπόν, δείξε σε όλους μας ποιο είναι το Δικό σου Κολωνάκι!