Δημιουργικές κατασκευές με παιχνίδια DohVinci! (+) Κέρδισε 2 σετ παιχνιδιών!

Περίληψη: Πολλά παιδιά χάνουν το ενδιαφέρον τους για το σχολείο, γιατί δεν τους δίνεται η ευκαιρία...

Πολλά παιδιά χάνουν το ενδιαφέρον τους για το σχολείο, γιατί δεν τους δίνεται η ευκαιρία ελεύθερα να εκφράσουν καλλιτεχνικά τον εαυτό τους. Ωστόσο, όταν ένα παιδί σκέφτεται και κοιτάζει τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία, χωρίς να περιορίζεται από κανόνες, καλούπια και στερεοτυπίες μπορεί να δημιουργήσει μοναδικά αριστουργήματα!Τι μπορούν να κάνουν όμως οι γονείς για να βοηθήσουν τα παιδιά τους να εκφράσουν τη δημιουργικότητα τους;Για να μπορέσουν τα παιδιά να σκεφτούν δημιουργικά είναι σημαντικό να βρίσκονται σε ένα περιβάλλον με πολλές ευκαιρίες που διεγείρει τη διαδικασία της σκέψης. Οι γονείς μπορούν να απευθύνουν ανοιχτές ερωτήσεις στα παιδιά και να τα ενθαρρύνουν να μοιράζονται τη γνώμη τους. Μπορούν να ενθαρρύνουν τον πειραματισμό και την επιμονή, την εξερεύνηση και τον πειραματισμό και να επαινούν τα παιδιά σε κάθε προσπάθεια. Τόσο η δημιουργικότητα όσο και το παιχνίδι, απαιτούν φαντασία, διορατικότητα, επίλυση προβλημάτων, ευελιξία σκέψης, εμπειρία συναισθημάτων και δυνατότητα επιλογών. Όταν επιτρέπουμε στα παιδιά να πειραματιστούν και να κάνουν λάθη, ουσιαστικά απελευθερώνουμε τη δημιουργική τους σκέψη!Με μια επίσκεψη στα Public τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία σε μια μοναδική εκδήλωση να παίξουν, να δημιουργήσουν και να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη με τα προϊόντα της PLaydoh και της DOHVINCI !Εκτός όμως από την εκδήλωση, τα παιχνίδια DOHVINCI θα τους κρατούν παρέα και στο σπίτι.Το Public κάνει δώρο σε 4 τυχερούς από 2 σετ με παιχνίδια. Τα σετ που θα κερδίσουν είναι το Frozen Vanity Frame Kit και το Platinum Styler Suite.B4935EU40_5010994942250_pkg_15 B5512EU40_5010994942229_pkg_15Με το Frozen Vanity Frame Kit μπορείτε να ζήσετε τη μαγεία της δημιουργίας μέσα από το φανταστικό αυτό σετ ομορφιάς Disney Frozen. Αφήστε την Άννα & την Έλσα να σας καθοδηγήσουν. Σχεδιάστε 3D γραμμές και πολύχρωμα σχέδια!Περιλαμβάνει: Εργαλείο σχεδιασμού, σετ ομορφιάς, κορδέλες ,4 σωληνάκια Deco Pops εκ των οποίων το λευκό είναι υλικό που γυαλίζει, Οδηγό Έμπνευσης.Ενώ το Platinum Styler Suite έχει:
  • Νέο Ενισχυμένο Εργαλείο Σχεδιασμού για να σχεδιάζεις πιο εύκολα τις δημιουργίες σου καθώς πιέζεται πιο εύκολα το υλικό!
  • Περιέχει πάνω από 20 αξεσουάρ και διαφορετικές μυτούλες για να γίνεις μια πραγματική master σχεδιάστρια DohVinci!
Περιλαμβάνει: το εργαλείο, πολλά αξεσουάρ, βιβλίο εργασίας, BONUS δίσκο εργασίας κοσμημάτων, 4 σωληνάκια deco pops εκ των οποίων το 1 είναι υλικό που γυαλίζει.Μπες στην κλήρωση και κέρδισε τα!*Η φόρμα συμμετοχής θα κλείσει την Δευτέρα 10 Oκτωβρίου στις 12.00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια μέρα, στις 14.00. Θα υπάρχει ονομαστική λίστα εισόδου στον κινηματογράφο!*Δες τους Όρους Συμμετοχής στην Κλήρωση.