Δύο νέα άλμπουμ για τον PRINCE έπειτα από 4 χρόνια!

Περίληψη: Ο  PRINCE επέστρεψε στην Warner Music παρουσιάζοντας όχι 1 αλλά 2 ολοκαίνουργια  studio...

Ο  PRINCE επέστρεψε στην Warner Music παρουσιάζοντας όχι 1 αλλά 2 ολοκαίνουργια  studio albums!

Τα πολυαναμενόμενα CD είναι το solo album ART OFFICIAL AGE’ και το album PLECTRUMELECTRUM από το νέο γυναικείο συγκρότημα του  Prince, 3RDEYEGIRL.

Τα καινούργια αυτά albums σηματοδοτούν την επιστροφή του στην Warner Bros. Records την εταιρία που ο Prince κυκλοφόρησε τα πρώτα του και τόσο σημαντικά album. Η συμφωνία έγινε μετά την ανακοίνωση ότι η Warner Music επιστρέφει στον Prince όλα τα master των πρωτοποριακών album του της δεκαετίας του 80 μεταξύ αυτών  τα Dirty Mind, 1999, Purple Rain και SignOthe Times.

1«Ο Prince είναι ένας από τους λίγους οραματιστές καλλιτέχνες που διαμόρφωσε την μουσική και την κουλτούρα» αναφέρει ο διευθυντής και CEO της Warner Bros.Records,Cameron Strang «Τα τελευταία 35 χρόνια δεν έχει σταματήσει να μεταλλάσσεται και να αναμορφώνει τον ήχο του.Τα δύο νέα του album είναι εκπληκτικά και μας αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά το μέγεθος του ταλέντου του.Είμαστε περήφανοι που τον έχουμε πάλι μαζί μας και ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε στενά μαζί του και πάλι»ΤοART OFFICIAL AGE είναι ένα κλασικό album του Prince που το δημιούργησε όπως πάντα μόνος του(Παραγωγή,σύνθεση,ερμηνεία).Soul,R&B και funk είναι οι ήχοι που κυριαρχούν σε συνδυασμό με απίστευτες μελωδίες,στίχους και την εντυπωσιακή φωνή του.2Το PLECTRUMELECTRUM είναι το album του νέου του συγκροτήματος 3RDEYEGIRL στο οποίο ανήκουν οι: Prince, Donna Grantis (κιθάρα), Hannah Ford Welton (ντραμς) and Ida Nielsen (μπάσο). Το album αποτελεί ένα συναρπαστικό συνδυασμό   funk-rock μουσικής.  Ο Prince αυτό τον καιρό πραγματοποιεί περιοδεία στην Ευρώπη με τους 3rd Eye Girl, ενώ αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε αν θα πραγματοποιήσει και solo περιοδεία. Βρείτε τα album εδώ και εδώ και πάρτε μια πρώτη γεύση από τα τραγούδια που περιλαμβάνουν!   Άλλα θέματα στο Public BlogΜήπως ετοιμάζεσαι για Μαραθώνιο; Δες εδώ Μουσική, Ταινίες και Βιβλία που θα σε ενθαρρύνουν!Sporting anthems: Το σάουντρακ του τρεξίματος!