Αρχάριος ή professional: 5+1 wearables για να ξεκινήσεις ή να πιάσεις κορυφή!

Περίληψη: Η τεχνολογία είναι, πλέον, τόσο μικρή που... φοριέται! Και στην προσπάθεια να βάλουμε την άσκηση...

Η τεχνολογία είναι, πλέον, τόσο μικρή που... φοριέται! Και στην προσπάθεια να βάλουμε την άσκηση στην καθημερινότητά μας, μπορεί να γίνει ο καλύτερος συμπαραστάτης χάρη στα wearables, που είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν ευεξία και πολλές connected δυνατότητες. Από απλά και διακριτικά smart bands μέχρι τα πλέον προηγμένα Android και iOS smartwatches, αλλά και εξειδικευμένα activity trackers για τους πραγματικούς αθλητές, στα καταστήματα Public και στο public.gr θα βρεις αυτό που καλύπτει 100% τις ανάγκες σου. Ξεκινάμε;

Amazfit Bip της Xiaomi, το στυλάτο

Tο Amazfit Bip της Xiaomi είναι μια σίγουρα κομψή επιλογή, που προσφέρει πλήρη λειτουργικότητα smartwatch και fitness tracker σε μια συσκευή, η οποία χαρακτηρίζεται από μικρό βάρος (μόλις 32 γραμμάρια) και με ανθεκτική κατασκευή. Συνεργάζεται άψογα με οποιοδήποτε Android smartphone και είναι πλήρως συμβατό με iOS, ενώ μπορεί να παρέχει ειδοποιήσεις χωρίς να βγάλετε το κινητό από την τσέπη/ τσάντα σας, στην μεγάλη οθόνη των 1,28”! Καταγράφει πλήρως τη φυσική σας δραστηριότητα σε καθημερινή βάση και παρέχει δεδομένα σε βάθος χρόνου, τα οποία είναι... πολύτιμα για να διατηρήσετε μια ρουτίνα υγείας και ευεξίας.

Mi Band 2 της Xiaomi, το άτρωτο

Με το Mi Band 2 μπορείτε να καταγράψετε τα βήματά σας, να μετρήσετε τους παλμούς της καρδιάς, να παρακολουθήσετε τη λειτουργία του ύπνου και να ορίσετε κοντολογίς μια σειρά από στόχους που θα σας εξασφαλίσουν καλύτερο τρόπο ζωής. Το Mi Band 2 θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως… άτρωτο, καθώς με πιστοποίηση IP67 τα βγάζει πέρα περίφημα σε βροχές και πτώσεις.

Huawei Color Band A2, η χαρά του αρχάριου

Tο Huawei Color Band A2 είναι ίσως το μοναδικό «entry» wearable για όλους εκείνους που θέλουν να συνδυάσουν ένα activity tracker με ένα smart, connected band. Λιλιπούτειο σε διαστάσεις και εξαιρετικά ελαφρύ, μπορείτε εύκολα να το φοράτε σε 24ωρη βάση, ακόμη και όταν… κοιμάστε!Plus: Με το Huawei Health app μπορείτε να παρακολουθήσετε την καρδιακή σας λειτουργία ανά πάσα ώρα και στιγμή, ενώ το app επιτρέπει να ορίσετε ένα πλάνο άσκησης και να ξεκινήσετε την… προπόνηση!

Fēnix 5, το αθλητικό

Το Fēnix 5, η πρόταση της Garmin ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, είναι αδιάβροχο έως και 10ΑΤΜ (100 μέτρα βάθος), ενώ έρχεται με transflective έγχρωμη οθόνη 1.2 ιντσών, που επιτρέπει την καλύτερη θέαση της οθόνης κάτω από την ηλικιακή ακτινοβολία. Η αυτονομία του Garmin Fēnix 5 θα σας συναρπάσει (μέχρι 12 ημέρες το Fēnix 5 και 9 ημέρες το 5s), ενώ παράλληλα εκτός από τα κλασικά αθλήματα, τα Fēnix 5 διαθέτουν προφίλ για κολύμβηση, κωπηλασία, SUP, σκι και πολλά ακόμη!Plus: Το UI του Garmin Connect app σας δίνει σφαιρική εικόνα για τα βήματα που έχετε διανύσει αναλύοντας παράλληλα τις θερμίδες που έχετε κάψει!

Gear S3 Frontier της Samsung, το εμβληματικό

Το σχεδιαστικό team της Samsung έδωσε ξεχωριστή βαρύτητα στο design του Gear S3, συνδυάζοντας minimal φιλοσοφία και κομψό στυλ, με την έμφαση στη λεπτομέρεια να κυριαρχεί. Αναμφίβολα η lux αισθητική είναι από τα στοιχεία που κάνουν τη σχεδίαση του Gear S3 να ξεχωρίζει. Συνδέεται εύκολα με οποιοδήποτε smartphone (φτάνει να διαθέτει λειτουργικό Android 4.4 ή iPhone 5 και άνω) και λειτουργεί όπως ένα μικρό «κέντρο επιχειρήσεων» στον καρπό σας! Μπορείτε να δεχθείτε ή να απορρίψετε κλήσεις, να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι, να δείτε ειδοποιήσεις από τα social media, ακόμα και να γράψετε και πάνω στην οθόνη του!

Apple Watch series 3, o βασιλιάς

Το Apple Watch Series 3 είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποτελέσει το καλύτερο «εργαλείο» που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την υγεία σας. H Apple με τη νέα έκδοση του «έξυπνου ρολογιού» της, σας προκαλεί να βγείτε έξω από το σπίτι και να προπονηθείτε στη φύση. Το ενσωματωμένο GPS σας δίνει ανά πάσα στιγμή στο χέρι σας πληροφορίες για την απόσταση, την ταχύτητα και στην ακριβή πορεία της διαδρομής σας, ενώ παράλληλα το νέο εξελιγμένο αλτίμετρo αναλαμβάνει να καταγράψει οποιαδήποτε υψομετρική αλλαγή συναντάτε στο δρόμο σας. Μπορεί να είναι το πιο «ντελικάτο» και τεχνολογικά εξελιγμένο smartwatch της αγοράς, ωστόσο αυτό δεν σας εμποδίζει από το να βουτήξετε μαζί του στα νερά της ανοιχτής θάλασσας ή στην πισίνα, καθώς είναι ανθεκτικό στο νερό έως και σε βάθος 50 μέτρων. Με ακόμη πιο γρήγορο dual-core επεξεργαστή, ο οποίος ελαχιστοποιεί τον χρόνο που ανοίγουν οι εφαρμογές του Watch (όσο απαιτητικές κι αν είναι), προσφέροντας ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης.Casual ή πιο… funky; Η επιλογή είναι καθαρά δική σας! Στην αρχή δεν έχετε παρά να επιλέξετε από τα δύο βασικά μεγέθη 38mm και 42mm (ανάλογα με το μέγεθος του καρπού σας) και ένα από τρία χρώματα (γκρι, ασημί και χρυσαφί), στα οποία κυκλοφορεί το smartwatch της Apple. Τέλος, προσθέστε το λουράκι που σας ταιριάζει καλύτερα (υπάρχει μεγάλη ποικιλία), σύμφωνα πάντα με το γούστο και τη διάθεσή σας!Plus: Από το νέο και εξελιγμένο Apple Watch δεν θα μπορούσε να λείπε η Siri, η γνωστή εικονική βοηθός, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει στην καθημερινότητα σας. Εσύ είδες τον νέο κατάλογο του Public για wearables και accessories; Ξεφύλλισέ τον εδώ, γνώρισέ τα και ξεκίνα τη νέα σου ζωή από σήμερα!