DK Notebooks: Κερδίστε τα πιο εμπνευσμένα σημειωματάρια της αγοράς!

Περίληψη: Όσο και αν έχει προχωρήσει η τεχνολογία, υπάρχει και ένα πράγμα που δε θα μπορέσει...

Όσο και αν έχει προχωρήσει η τεχνολογία, υπάρχει και ένα πράγμα που δε θα μπορέσει να αντικαταστήσει ποτέ και αυτό είναι η ανάγκη μας να καταγράφουμε τις σκέψεις μας σ' ένα κομμάτι χαρτί! Αν υπάρχει κάτι που ξεχωρίζει τον άνθρωπο από τα άλλα όντα του πλανήτη γη, τότε αυτό είναι αδιαμφισβήτητα ο λόγος. "Τι είναι αυτό, μάθημα βιολογίας;", θα αναρωτηθείτε, αλλά σας διαβεβαιώνουμε πως αλλού θέλουμε να καταλήξουμε. Βλέπετε, όπως θα έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, μία από τις μεγάλες μας αγάπες εδώ στα Public είναι το βιβλίο και ο,τιδήποτε το συνοδεύει ή βοηθάει να εκφράσουμε αυτήν τη δημιουργική πλευρά που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Και κάπως έτσι βρεθήκαμε να κοιτάζουμε σαν ερωτευμένοι τα έξι συλλεκτικά σημειωματάρια της DK που βρέθηκαν στα χέρια μας και είναι γεμάτα εμπνευσμένα quotes (και στο εξώφυλλο και στο οπισθόφυλλο) που θα σας κάνουν να θέλετε να γράψετε στο εσωτερικό τους το δικό σας απόφθεγμα. Και για να μη χάσετε την ευκαιρία αυτή, το Public Blog τα εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του! Αλλά πριν σας πούμε πώς μπορείτε να τα κερδίσετε, πάμε πρώτα να δούμε τα βιβλία στα οποία βασίστηκαν τα ξεχωριστά αυτά σημειωματάρια ώστε να διαλέξετε αυτό που προτιμάτε περισσότερο!

The Economics Book

9781409376415Μπορεί η οικονομία να ήταν πάντα μέρος της ζωής μας, αλλά ειδικά τα τελευταία χρόνια, ακόμα και στο καφενείο της γειτονιές ακούς οικονομικές αναλύσεις που σε κάνουν να αναρωτιέσαι πότε έγιναν όλοι οικονομολόγοι. Για να μην ψάχνεσαι, λοιπόν, εδώ θα βρεις όλες τις μεγάλες ιδέες, επεξηγημένες με έναν απλό τρόπο! Ένας καινοτόμος και προσβάσιμος οδηγός για την οικονομία, αυτό το βιβλίο φέρνει την οικονομία στη ζωή σας μέσα από ένα βασικό οδηγό για περισσότερες από 100 από τις μεγάλες ιδέες της οικονομικής θεωρίας και πρακτικής που καλύπτει τα πάντα από αρχαίες θεωρίες μέχρι τις σύγχρονες καινοτόμες εξελίξεις. Από τον Αριστοτέλη στον John Maynard Keynes και ακόμα παραπέρα, οι μεγαλύτεροι οικονομολόγοι και οι θεωρίες τους αναλύονται μέσα από καινοτόμα γραφικά, περιλήψεις που σε καθοδηγούν βήμα- βήμα και "χάρτες μυαλού" που σε βοηθάνε να καταλάβεις καλύτερα πιο δύσκολους όρους και έννοιες. Και στην επόμενη συζήτηση περί οικονομίας, τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω σου! The Psychology Book9781405391245Αν είστε φαν της ανάλυσης της ανθρώπινης συμπεριφοράς ή πιάνετε μερικές φορές τον εαυτό σας να αναρωτιέται γιατί οι άνθρωποι συμπεριφέρονται όπως συμπεριφέρονται, τότε αυτό το βιβλίο που εξηγεί σαφώς περισσότερες από 100 πρωτοποριακές ιδέες από το συναρπαστικό τομέα της επιστήμης της ψυχολογίας, θα γίνει το αγαπημένο σας! Πώς ο εγκέφαλος θυμάται πρόσωπα; Τι μας κάνει να παίρνουμε μία απόφαση αντί μίας άλλης; Από πού προέρχεται η γλώσσα; Με τη χρήση "δυνατών" και εύκολων στην παρακολούθηση εικόνων, αποφθεγμάτων από όλους τους μεγάλους στοχαστές, αλλά και επεξηγήσεις που είναι εύκολα κατανοητές, το βιβλίο αυτό απομυθοποιεί έννοιες που φαινομενικά είναι δύσκολο να συλλάβει ο κοινός νους και δείχνει πώς αυτές έχουν διαμορφώσει τη γνώση μας για τον ανθρώπινο νου. Αν γοητεύεστε κι εσείς από το ανθρώπινο μυαλό, το βιβλίο αυτό θα σας δώσει τροφή για σκέψη! 

The Philosophy Book

9781405353298Πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν; Τι είναι η αλήθεια; Πώς μπορούμε να ζήσουμε μια ενάρετη ζωή; Από την αυγή της Ιστορίας, ο άνθρωπος διατυπώνει τέτοια σημαντικά ερωτήματα, καθώς και άλλα σχετικά με τη φύση της ζωής και την ύπαρξη –και οι μεγάλοι στοχαστές προτείνουν απαντήσεις που διαμορφώνουν διαρκώς τον κόσμο μας. Γραμμένο με απλή και κατανοητή γλώσσα, το βιβλίο αυτό είναι γεμάτο συνοπτικές αλλά πλήρεις και απόλυτα κατανοητές εξηγήσεις, διαγράμματα που εξηγούν βήμα προς βήμα τις περίπλοκες θεωρίες, κλασικά αξιομνημόνευτα φιλοσοφικά αποφθέγματα, και επιπλέον είναι εμπλουτισμένο με έξυπνη εικονογράφηση που σκιαγραφεί με πνευματώδη τρόπο τις απόψεις που έχει ο άνθρωπος για τα μεγάλα φιλοσοφικά ζητήματα. Είτε είσαι αρχάριος, είτε ενθουσιώδης σπουδαστής, είτε προχωρημένος μελετητής, το βιβλίο αυτό, που καταφέρνει να συμπυκνώσει στις σελίδες του περισσότερα από 2000 χρόνια σκέψης, θα σου προσφέρει άφθονη πνευματική τροφή!Αν, σου άρεσαν τα βιβλία, που να δεις και τα τετράδια! Το ένα τετράδιο έχει από την μία του πλευρά φράσεις από το The Economics Book και στο οπισθόφυλλο φράσεις από το The Business Book ενώ, το άλλο συλλεκτικό σημειωματάριο έχει από την μία πλευρά του φράσεις του The Psychology Book και από την πίσω του όψη φράσεις του The Philosophy Book.Το Public Blog εξασφάλισε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του έξι συλλεκτικά τετράδια της DK τα οποία μπορούν να γίνουν δικά σου με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο! Απλά συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω και ίσως είσαι εσύ ένας από τους έξι τυχερούς που θα τα κερδίσουν! Καλή επιτυχία!Η ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΔΩ