Doughnut Macaroon: Πάσχα με τα πιο στυλάτα σακίδια!

Περίληψη: Η άνοιξη δεν θέλει πολλά πράγματα, λίγα και καλά – και τα αξεσουάρ της ομοίως....

Η άνοιξη δεν θέλει πολλά πράγματα, λίγα και καλά – και τα αξεσουάρ της ομοίως. Ειδικά τα σακίδιά μας αρκεί να χωρούν τα απολύτως αναγκαία: smartphone, πορτοφόλι και γυαλιά ηλίου.

Οπωσδήποτε ζωηρά χρώματα, μαλακές υφές και άνεση – αυτά αναζητούμε στις τσάντες μας όσο ο καιρός ζεσταίνει και οργανώνουμε τις πρώτες εκδρομές - αρχής γενομένης από το Πάσχα

Ε, λοιπόν, τα σακίδια Doughnut Macaroon είναι ιδανικά για όλες τις συνθήκες. Με μεγάλη χωρητικότητα 16 λίτρων μπορείς να μεταφέρεις σε αυτά όλα τα απαραίτητα! Εξωτερικά διαθέτουν δύο θήκες και εσωτερικά άλλες τέσσερις. Επίσης μπορούν να δεχθούν laptop μεγέθους ως και 15 ιντσών.

Μα το πιο σημαντικό, είναι η αδιάβροχη επένδυσή τους! Έτσι μπορείς να είσαι ήσυχη πως ό,τι βρίσκεται μέσα στο σακίδιο δεν θα έρθει σε επαφή με τα... στοιχεία της φύσης. Οι διαστάσεις του είναι 28x11x38cm και εννοείται πως τα λουράκια είναι ρυθμιζόμενα, για να τα προσαρμόσεις ακριβώς όπως σε βολεύει.

Τα Doughnut Macaroon θα τα βρεις στο Public σε πολλές αποχρώσεις - ξεχωρίζουν ωστόσο τα παστέλ χρώματα της σειράς, όπως το Blue Lotus, το Light Coral, το Stone και το Aquamarine.

Αν έχεις συνηθίσει να πακετάρεις μέσα σε λίγο χρόνο, τότε ένα σακίδιο Doughnut Macaroon μπορεί να χωρέσει ό,τι χρειάζεσαι σε ένα σύντομο ταξίδι! Και όταν επιστρέψεις, μπορεί με την ίδια ευκολία να κουβαλήσει όσα χρειάζεσαι καθημερινά, για τη δουλειά ή τη σχολή σου.

Το Public χαρίζει σε τέσσερις (4) τυχερούς τέσσερις (4) σακίδια Doughnut Macarοon στα παραπάνω χρώματα. Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τετάρτη 24 Απριλίου. Πολλαπλές συμμετοχές δεν λαμβάνονται υπόψιν.

Η κλήρωση έγινε και οι νικητές είναι:

Μαρία Βαρίνου

Σοφία Κόρα

Μιχάλης Αρβανιτόπουλος

Μανόλης Δούσιας