Dr. Mario World: Το επόμενο mobile game της Nintendo διαθέσιμο στις 10 Ιουλίου

Περίληψη: Ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες video game μικρών και μεγάλων, ο Super Mario, ξαναέρχεται στις...

Ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες video game μικρών και μεγάλων, ο Super Mario, ξαναέρχεται στις οθόνες των συσκευών μας στις 10 Ιουλίου. Μετά το Super Mario Run, στις αρχές του Ιουλίου θα κυκλοφορήσει σε Android και iOS το Dr. Mario World.

Στο νέο mobile παιχνίδι o Mario αναλαμβάνει το ρόλο του γιατρού. Σκοπός του να καθαρίσει κάθε επίπεδο από τους ιούς που παραμονεύουν, με τη βοήθειά σου φυσικά. Όπως και σε προηγούμενους τίτλους Dr. Mario, έτσι και σε αυτόν, το gameplay θυμίζει κάτι από Tetris αλλά και Puzzle Bobble. Στόχος σου στο παιχνίδι είναι να ταιριάξεις τα χρώματα από τα χάπια που σου δίνονται, με τα αντίστοιχα χρώματα στα τουβλάκια του επιπέδου.

Όπως και σε αντίστοιχα mobile παιχνίδια θα υπάρχουν πολλά επίπεδα τα οποία θα αυξάνονται σε δυσκολία όσο προχωράς. Θα υπάρχουν ακόμα και πολλά power ups για να σε βοηθήσουν να περάσεις κάθε πίστα, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και πολλοί από τους υπόλοιπους διάσημους χαρακτήρες της Nintendo όπως ο Bowser, η πριγκίπισσα Peach, ο Toad κ.α.

Όταν κυκλοφορήσει το Dr. Mario World θα μπορείς να παίξεις μαζί με φίλους και συγγενείς από όλο τον κόσμο και θα μπορείς να τους στείλεις και έξτρα ζωές για να συνεχίζουν να παίζουν. Το Dr. Mario World θα είναι δωρεάν αλλά θα υπάρχουν micro transactions για να βοηθήσουν τους παίκτες να προχωρήσουν ακόμα πιο γρήγορα τις πίστες.

Μπορείς ήδη να κάνεις προεγγραφή στο Google Play Store για να ενημερωθείς όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει για Android smartphone. Όπως είπαμε όμως, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει την ίδια ημερομηνία και για iPhone.