E3 2017: Τα Public πάνε Λος Άντζελες

Περίληψη: Η E3, η μεγαλύτερη έκθεση παιχνιδιών και ψυχαγωγίας, ανοίγει τις πύλες της την εβδομάδα που...

Η E3, η μεγαλύτερη έκθεση παιχνιδιών και ψυχαγωγίας, ανοίγει τις πύλες της την εβδομάδα που μας έρχεται, και όλος ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία να δει τι νέο θα μας φέρουν οι ανακοινώσεις των εταιριών. Τα Public με τους ειδικούς τους "πολεμικούς ανταποκριτές" Παύλο Παπαπαύλου και Τίμο Κουρεμένο, θα σας φέρουν τις ανακοινώσεις, τα γεγονότα και τον παλμό της φετινής Electronic Entertainment Expo!

Τι περιμένουμε;

Προφανώς, όσον αφορά το hardware, αυτό που περιμένουμε με ανυπομονησία, είναι η παρουσίαση του νέου Xbox, αυτό που γνωρίζουμε μέχρι τώρα ως "Project Scorpio". Πολύ μελάνι έχει χυθεί για αυτό το μηχάνημα, το οποίο - υποτίθεται - θα φέρει τη Microsoft, για πρώτη φορά, μπροστά από τη Sony σε επεξεργαστική ισχύ. Μιας και τα περισσότερα χαρακτηριστικά του έχουν ήδη γίνει γνωστά, πλέον το μεγάλο μυστήριο είναι... το όνομα! Η Electronic Arts έχει προγραμματίσει ένα pre-E3 event για αύριο, Σάββατο, και είναι επιβεβαιωμένο πως θα παρουσιάσει 8 νέα games, με τα 6 να είναι τα ακόλουθα:
  • Star Wars: Battlefront II
  • Fifa 18
  • Madden NFL 18
  • NBA Live 18
  • Need For Speed: Payback
  • Battlefield 1
Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι τα δύο άλλα - εντάξει, οι άνθρωποι της EA ξέρουν προφανώς - και φημολογείται πως θα είναι νέοι τίτλοι!Την Κυριακή, πάλι, έχουμε δύο pre-E3 events, ένα από τη Bethesda και ένα (μεγάλο) από τη Microsoft. Αυτό που περιμένουμε να δούμε από την πρώτη είναι, ίσως, το Quake Champions, ενώ επίσης περιμένουμε και κάποιον τίτλο στο franchise του Wolfenstein. Προφανώς, από τη Microsoft όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Project Scorpio, αλλά περιμένουμε να δούμε και μπόλικα παιχνίδια από τη Microsoft, για να συντροφεύσουν τη νέα κονσόλα. Τη Δευτέρα, από την άλλη, έχουμε τα pre-E3 events των Sony και Ubisoft. Η Sony έχει ήδη κυκλοφορήσει την ανανεωμένη έκδοση του PlayStation 4, οπότε περιμένουμε να επικεντρωθεί σε ανακοινώσεις για νέα παιχνίδια. Στην E3 πηγαίνει ως ο ηγέτης της αγοράς, με πολλά εκατομμύρια κονσόλες διαφορά από τη Microsoft, και ήδη γνωρίζουμε πως θα ανακοινωθούν τα "The Last of Us 2", "Spider-Man", "Days Gone", "Detroit: Become Human" ενώ ίσως δούμε και το "Uncharted 4: The Lost Legacy". Και η Ubisoft έχει κάτι καλό για την E3, όμως, και κάτι μας λέει πως θα δούμε το επόμενο "Assassin's Creed", ίσως παρέα με το "Far Cry 5". Την Τρίτη, τέλος, είναι προγραμματισμένο το pre-E3 event της Nintendo! Η χρονιά πήγε καλά μέχρι τώρα για τη Nintendo, και η εταιρία θα πρέπει να ετοιμάζει τη δεύτερη ομοβροντία αποκλειστικών τίτλων για το Switch, μιας και τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν μαζί με την κονσόλα, αρχίζουν και... μας τελειώνουν! Περιμένουμε να δούμε περισσότερο Mario, Zelda, Fire Emblem, και, γιατί όχι, και λίγο Metroid! Το big boss της Nintendo of America υποσχέθηκε "μεγάλη E3" για φέτος, οπότε κάνουμε όρεξη και ελπίζουμε διακαώς πως... δε θα μείνουμε με αυτήν! Μείνετε συντονισμένοι στο blog του Public για περισσότερα νέα!