Πάσχα με Xbox One: Απόκτησε την κονσόλα με €-50 και πάρε δώρο game!

Περίληψη: Παραδέξου το: Το ήθελες καιρό και φέτος το Πάσχα η επιθυμία σου θα γίνει επιτέλους...

Παραδέξου το: Το ήθελες καιρό και φέτος το Πάσχα η επιθυμία σου θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα. Θα αποκτήσεις το νέο Xbox One, είτε γιατί έπεισες τον νονό είτε γιατί με την έκπτωση των 50 ευρώ που θα βρεις στο Public, πλέον δεν έχεις καμία δικαιολογία! 

Συμπληρώνοντας 5 χρόνια παρουσίας στην αγορά, η κονσόλα της Microsoft έχει μια μεγάλη γκάμα τίτλων (αρκετά εκ των οποίων με δυνατότητα να τα παίξεις και στο PC σου), που θα σε κρατήσουν απασχολημένο για πολύ, πολύ καιρό… Δες όλα τα bundles εδώ!

Meanwhile πάμε να δούμε τα τελευταία Xbox News!

Εν αναμονή της φετινής E3, η Microsoft προχώρησε σε μια σειρά από ανακοινώσεις που πιάνουν πολλούς και διάφορους τομείς και μας διαφωτίζουν κάπως σχετικά με τα πλάνα που έχει για το μέλλον της αγοράς του gaming. Αρχικά, η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα έκδοση της κονσόλας Xbox One, το Xbox One S All-Digital Edition.

Πρόκειται για μια έκδοση της βασικής της κονσόλας, που, όπως φαίνεται και από το όνομα και τη φωτογραφία της, δεν θα φέρει απλά drive για χρήση Blu-ray discs. Η κονσόλα απευθύνεται σε όσους ψωνίζουν μόνο ψηφιακά τα games τους και θέλουν να ξοδέψουν λιγότερα χρήματα, χωρίς να κάνουν εκπτώσεις σε άλλα χαρακτηριστικά, όπως το 4K video output και το HDR.

Η δεύτερη σημαντική ανακοίνωση της εταιρείας ήταν το Xbox Game Pass Ultimate, ένα πακέτο συνδρομής που συνδυάζει πρόσβαση τόσο στα 100+ games κάθε μήνα του Xbox Game Pass, αλλά και στις υπηρεσίες και παροχές της συνδρομής στο Xbox Live Gold.

Τέλος, σε ότι αφορά την Ε3 2019, η Microsoft επιβεβαίωσε πως για άλλη μια φορά θα διατηρήσει την συνέντευξη Τύπου της για την Κυριακή πριν την έναρξη της έκθεσης και ώρα βραδινή για εμάς.

Συγκεκριμένα, όλες οι ανακοινώσεις θα γίνουν την Κυριακή 9 Ιουνίου από τις 23.00 ώρα Ελλάδος κι έπειτα. Το Public θα βρίσκεται και φέτος στην Ε3, για να σας μεταφέρει πρώτο όλες τις εξελίξεις και τις εντυπώσεις του από τα παιχνίδια που θα δοκιμάσει! Stay tuned!