Samsung Galaxy A50: έφτασε και συναρπάζει!

Περίληψη: Η Samsung με τη σειρά Galaxy A στόχευε πάντα στη δημιουργία premium mid-range συσκευών. Το...

Η Samsung με τη σειρά Galaxy A στόχευε πάντα στη δημιουργία premium mid-range συσκευών. Το νεότερο μοντέλο της οικογένειας Α είναι το Samsung Galaxy A50, που έχει κρατήσει τον ίδιο χαρακτήρα με τους προκατόχους του, αλλά έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Ξεκινώντας από το σχεδιασμό, το Α50 ακολουθεί την τάση της εποχής, με τα bezel να έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. Εκτός από ένα μικρό περιθώριο κάτω από την οθόνη, υπάρχει επίσης ένα μικρό κόψιμο στην κορυφή για την selfie κάμερα.

Η οθόνη που κυριαρχεί στην μπροστινή πλευρά έχει μέγεθος 6,4’’ και ανάλυση FullHD+ (1080x2340) με την τεχνολογία του πάνελ να είναι φυσικά AMOLED. Η οθόνη κρύβει ακόμα μία έκπληξη, καθώς η Samsung έχει τοποθετήσει κάτω από αυτή τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αυτό συνήθως το συναντάμε σε πολύ ακριβότερες συσκευές, και η ύπαρξή του στο Samsung Galaxy A50 επιβεβαιώνει τον premium χαρακτήρα του.

Η σημαντικότερη βελτίωση έρχεται στον επεξεργαστή. Η Samsung εξόπλισε το Samsung Galaxy A50 με τον πολύ δυνατό Exynos 9610, που διαθέτει 8 πυρήνες. Οι 4 πιο δυνατοί πυρήνες χρονίζονται στα 2,3GHz με τους 4 χαμηλότερης κατανάλωσης να έχουν ταχύτητα 1,7GHz. Τον επεξεργαστή θα συνοδεύουν 4GB RAM, και πολύ μεγάλη εσωτερική μνήμη 128GB! Παρότι το Α50 έχει μικρότερο ύψος και πλάτος από το περσινό Galaxy A7, η Samsung κατάφερε να τοποθετήσει στη συσκευή μπαταρία 4.000mAh!

Το Samsung Galaxy A50 είναι πολύ δυνατό και στην κάμερα. Στην πίσω πλευρά υπάρχει τριπλή φωτογραφική, με αισθητήρες για διάφορες χρήσεις. Ο κύριος διαθέτει ανάλυση 25MP με διάφραγμα f/1.7 για εξαιρετικές φωτογραφίες ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Ακόμα, υπάρχει κάμερα 8MP για ultra-wide λήψεις η οποία έχει διάφραγμα f/2.2. Τέλος, το σύστημα της κάμερας συμπληρώνεται από έναν αισθητήρα 5MP που χρησιμοποιείται για μέτρηση απόστασης.

Το Samsung Galaxy A50 ήρθε επίσημα πλέον και στη χώρα μας. Θα το βρεις άμεσα διαθέσιμο στα καταστήματα Public και στο public.gr, σε 4 πολύ ωραία χρώματα: κοραλί, μπλε, λευκό και μαύρο.