Ασύρματα ακουστικά JBL για να ξεκινήσει με ρυθμό η νέα χρονιά! [Διαγωνισμός!]

Περίληψη: Το 2022 θέλουμε να είναι πιο χαρούμενο γι’ αυτό βάλαμε τα ακουστικά JBL Tune 130NC και Tune 230NC στην καθημερινότητά μας! Θες να κάνεις κι εσύ το ίδιο; Τότε συνέχισε να διαβάζεις!

Τι λες να υποδεχτούμε το 2022 με ανεβασμένη διάθεση; Όχι και τόσο εύκολο μπορεί να σκέφτεσαι. Εμείς όμως έχουμε έναν τρόπο να το κάνουμε ευκολότερο: τα ασύρματα ακουστικά JBL! Στο σπίτι, στο γραφείο, στα μέσα μεταφοράς, όπου κι αν βρίσκεσαι μπορείς να φορέσεις τα ακουστικά της JBL και να ξεχάσεις για λίγο -ή πολύ- ό,τι συμβαίνει γύρω σου. Πάτα play στο αγαπημένο σου τραγούδι, το νεότερο επεισόδιο του podcast που λατρεύεις ή ξεκίνα να ακούς ένα audiobook και ξέφυγε!

Για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά όπως πρέπει σου έχουμε δύο επιλογές. Η πρώτη είναι τα Bluetooth ακουστικά JBL Tune 130NC TWS και η δεύτερη τα JBL Tune 230NC TWS. Ποιο από τα δύο να επιλέξεις; Αυτό θα το αφήσουμε επάνω σου μιας και οι διαφορές μεταξύ τους είναι ελάχιστες. Το βασικό χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει τα δύο μοντέλα είναι το design. Αν προτιμάς μικρότερο μέγεθος στα earbuds τότε σου ταιριάζουν τα JBL Tune 130NC TWS, ενώ αν προτιμάς σχέδιο με «κορμό» που προεξέχει τότε πας κατευθείαν στα JBL Tune 230NC TWS.

Από εκεί και πέρα, τα χαρακτηριστικά και των δύο εκδόσεων είναι σχεδόν τα ίδια. Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν Active Noise Cancelling, ένα feature που είναι απαραίτητο για να ακούς το περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει χωρίς να σε αποσπά κανένας θόρυβος. Επίσης, η αυτονομία είναι τεράστια. Τα JBL Tune 130NC TWS και 230NC TWS μπορούν να αντέξουν έως και 10 ώρες πριν χρειαστούν φόρτιση, άρα μπορείς να ακούς απρόσκοπτα τη μουσική σου για 8 ώρες στη δουλειά, πριν τα βάλεις στη θήκη φόρτισης. Η θήκη αυξάνει τη συνολική αυτονομία στις 40 ώρες, οπότε δεν θα χρειαστείς συχνά την πρίζα με αυτά τα ακουστικά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ακουστικά ακόμα και για άθληση καθώς είναι ανθεκτικά σε νερό και ιδρώτα.

Κι επειδή είμαστε ακόμα σε mood γιορτών, σου εξασφαλίσαμε μία μοναδική ευκαιρία να κερδίσεις δώρο ακουστικά JBL!

Διαγωνισμός JBL Tune!

Το Public και η JBL χαρίζουν τρία (3) ζευγάρια ασύρματων ακουστικών JBL σε ισάριθμους (3) νικητές. Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 13 Ιανουαρίου. Οι τυχεροί θα επιλεγούν μετά από κλήρωση. Τα δώρα που χαρίζονται είναι: 2 × JBL Tune 130NC TWS και 1 × JBL Tune 230NC TWS! Για να μην χάνεις κανένα update από την JBL μην ξεχάσεις να κάνεις follow το λογαριασμό @jbl_greece στο Instagram!

Καλή επιτυχία και καλή χρονιά!

 

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε και οι νικητές κληρώθηκαν