Βάλε μουσική: Με bluetooth speakers το κέφι πάει παντού!

Περίληψη: Των φρονίμων τα παιδιά πριν αγοράσουν... ερευνούν, οπότε πάμε να δούμε τις καλύτερες επιλογές σε ασύρματα ηχεία Bluetooth! Άλλωστε η περίοδος των εκπτώσεων είναι η κατάλληλη ευκαιρία για tech αγορές...

Για να απολαύσεις μουσική on-the-go συνήθως βασίζεσαι είτε στο μικρό ηχείο του smartphone ή στα ακουστικά σου. Τι γίνεται, όμως, όταν θες να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική σε κάθε χώρο του σπιτιού ή όπου βρεθείς με την παρέα σου; Μπορεί έξω να κάνει (ακόμα) κρύο αλλά η άνοιξη δεν είναι μακριά, που σημαίνει ότι εκδρομές και εξορμήσεις σε λίγο θα έχουν την τιμητική τους. Και επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν αγοράσουν... ερευνούν, πάμε να δούμε τις καλύτερες επιλογές σε ασύρματα ηχεία Bluetooth! Άλλωστε η περίοδος των εκπτώσεων είναι η κατάλληλη ευκαιρία για tech αγορές! 

Τα σύγχρονα ηχεία Bluetooth έχουν πολλά παραπάνω features από τη (γνώριμη πια) ασύρματη σύνδεση με το smartphone. Μπορούν, με την ίδια ευκολία, να γίνουν το ηχοσύστημά σου στο σπίτι αλλά και το boombox σου όταν είσαι εκτός.

Ο απόλυτος συνδυασμός χαρακτηριστικών βρίσκεται στο JBL Xtreme 2. Πέρα από τον κρυστάλλινο και δυνατό ήχο από τα 40W, που παράγουν τα ηχεία του, το Xtreme 2 είναι επίσης και αδιάβροχο. Η πιστοποίηση IPX7 σημαίνει πως μπορεί αντέξει κάτω από το νερό ακόμα κι αν το βυθίσεις στην πισίνα. Επιπλέον, θα συνεχίσει να παίζει όλη μέρα, καθώς η μπαταρία των 10.000mAh είναι ικανή να κρατήσει το ηχείο ζωντανό για 15 ώρες.

Αν θες να κάνεις κάθε στιγμή Disco, τότε ίσως να σε ενδιαφέρει το Sony SRS-XB22. Αυτό που το ξεχωρίζει είναι το light show που δημιουργεί το ηχείο. Περιμετρικά της συσκευής υπάρχουν φωτορυθμικά led, τα οποία εντυπωσιάζουν. Κάτι επιπλέον που διαθέτει το ηχείο της Sony -και δεν θα το βρεις σε όλα τα ηχεία της αγοράς- είναι η δυνατότητα NFC. Με ένα άγγιγμα του smartphone σου έχεις ολοκληρώσει τη σύνδεση. Το SRS-XB22 μπορείς να το βρεις σε 4 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις όποιο σου ταιριάζει περισσότερο. Επίλεξε μεταξύ μαύρου, γκρι, μπλε και κόκκινου και βάλε ρυθμό στην καθημερινότητά σου!

Όλες οι παραπάνω δυνατότητες συνδυάζονται σε μία μόνο συσκευή με το Ultimate Ears BOOM 2 Panther. Διαθέτει NFC, 15 ώρες αυτονομία και πιστοποίηση IPX7. Τη διαφορά όμως κάνει ο ήχος 360ο. Ο σχεδιασμός του ηχείου είναι τέτοιος, ώστε η μουσική να ακούγεται σε κάθε κατεύθυνση, για να την απολαμβάνει όχι μόνο εσύ, αλλά και όλη η παρέα. Η έκδοση Panther είναι συλλεκτική οπότε το UE Boom 2 ξεχωρίζει και για ακόμα έναν λόγο.

Και τα τρία ηχεία που σου προτείνουμε θα τα βρεις αυτή τη στιγμή με έκπτωση. Επισκέψου ένα κατάστημα Public ή το public.gr για να βρεις κι εσύ το νέο σου ασύρματο ηχείο!