Black Friday 2021: Focus σε μεγάλες τηλεοράσεις και gaming laptop

Περίληψη: Ακόμα να αποκτήσεις την κορυφαία τηλεόραση που ήθελες ή το gaming laptop που χρειάζεσαι; Δες τις προσφορές Black Friday 2021 που δεν πρέπει να χάσεις!

Εσύ τι έχεις βάλει στη wish list σου για τη φετινή Black Friday; Αν απάντησες καινούργια τηλεόραση ή gaming laptop τότε ανήκεις στην πλειοψηφία που περιμένει τη Μαύρη Παρασκευή για αγορές τεχνολογίας. Τώρα που ξεκίνησαν οι προσφορές λοιπόν, ας δούμε μερικές από τις καλύτερες tech προτάσεις. Οι καλά διαβασμένοι, που ακολούθησαν τον οδηγό μας για tech αγορές στη Black Friday 2021, ίσως να έχουν εντοπίσει ήδη αυτά τα deals. Και να μην έχεις προετοιμαστεί όμως, δεν πειράζει, συγκεντρώσαμε εμείς τις καλύτερες προσφορές για εσένα. Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές.

Black Friday - Μεγάλες τηλεοράσεις σε μικρή τιμή!

Μία από τις top προτεραιότητες όλων στη Black Friday είναι η απόκτηση νέας τηλεόρασης. Οι μεγάλες εκπτώσεις σου επιτρέπουν να «χτυπήσεις» πιο premium μοντέλα σε μεγαλύτερες ίντσες, τα οποία δεν υπάρχουν σε τόσο χαμηλές τιμές την υπόλοιπη χρονιά. Στις 55 ίντσες, μία εξαιρετικά value for money πρόταση είναι η Hitachi 55HK6100. Η ανάλυσή της είναι 4K, έχει smart λειτουργικό, υποστηρίζει όλα τα πρότυπα HDR (Dolby Vision, HDR10+, HLG) και έχει 3 θύρες HDMI και 2 USB για να συνδέσεις επάνω της κονσόλα, laptop ή ό,τι άλλο χρειάζεται.

Μετά τις 55 ίντσες, το επόμενο «σκαλοπάτι» είναι οι 65 ίντσες. Για δυνατή Black Friday προσφορά σε αυτό το μέγεθος θα πας στην Samsung UE65AU7172. Και εδώ απολαμβάνεις 4K ανάλυση, με ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας μάλιστα. Αυτό εξασφαλίζεται από τον Crystal Processor 4K και την ευρύτερη γκάμα χρωμάτων χάρη στο Crystal Display. Μεγάλο της ατού, επίσης, και οι περισσότερες smart λειτουργίες, όπως η υποστήριξη Apple AirPlay 2. Χωράει ακόμα μεγαλύτερη τηλεόραση στο σαλόνι σου; Τότε πας σε μοντέλο με οθόνη 75 ιντσών. Σε αυτή την κατηγορία, η πιο δυνατή έκπτωση σε συνδυασμό με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά βρίσκεται στην LG 75NANO756PA. Η NanoCell τεχνολογία εγγυάται τέλεια χρωματική απόδοση, ο Quad Core Processor 4K αναβαθμίζει την εμπειρία θέασης και το ThinQ AI κάνει την 75άρα NanoCell της LG μία από τις εξυπνότερες τηλεοράσεις σήμερα.

Απόκτησε κορυφαίο gaming laptop σε Black Friday τιμή

Απόλαυσε τη νέα σου τηλεόραση παίζοντας τα αγαπημένα σου παιχνίδια σε αυτή. Για να μην είσαι μόνιμα «δεμένος» με την τηλεόραση, όμως, τη φετινή Black Friday επένδυσε σε ένα δυνατό gaming laptop. Ένα πολύ ισχυρό μηχάνημα, όχι μόνο για παιχνίδια αλλά και για οποιαδήποτε άλλη απαιτητική εφαρμογή, είναι το Lenovo IdeaPad 3 15ACH6. Με AMD Ryzen 5 5600H επεξεργαστή, Nvidia RTX 3050 κάρτα γραφικών, 16GB RAM και 512GB SSD θα «σηκώσει» και τα τελευταία παιχνίδια και «βαριά» προγράμματα για εργασίες όπως μοντάζ βίντεο.

Οι Black Friday προσφορές είναι μεγάλες! Πρόλαβε και εσύ νέα μεγάλη τηλεόραση και ισχυρό gaming laptop σε Black Friday τιμές, πριν τα αποθέματα εξαντληθούν.