Canon Zoemini S: Εκτύπωση μέχρι να πεις... «κλικ»!

Περίληψη: Τις καλύτερες φωτογραφικές στιγμές σου μη τις αφήνεις ξεχασμένες στη μνήμη ενός κινητού. Εκτύπωσέ τες instantly με τον Canon Zoemini S!

Το σενάριο γνώριμο: Έβγαλες μια πολύ ωραία φωτογραφία. Δεν θες να την εκτυπώσεις αμέσως, να την κρατήσεις, ακόμα και να την κολλήσεις οπουδήποτε; Με τη νέα instant camera Canon Zoemini S και Canon Zoemini C μπορείς! Πώς; Δες το παρακάτω video: 

Χάρη στην Canon Zoemini S, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, έχεις τη φωτογραφία στα χέρια σου και μπορείς να την κάνεις ό,τι θέλεις - ακόμα και να την κολλήσεις! Η φωτογραφία βγαίνει από το slot που βρίσκεται στο κάτω μέρος. Στο πίσω μέρος απλά κάνεις «κλακ» και ανοίγεις την κατάλληλη υποδοχή, για να βάλεις τα αναλώσιμα, δηλαδή τα χαρτάκια, τα οποία είναι και αυτοκόλλητα!

Ο αισθητήρας της είναι στα 8 MP, ενώ μπορεί πολύ εύκολα να συνδεθεί με smartphone μέσω Bluetooth, για να μπορείς να εκτυπώσεις όλες τις φωτογραφίες σου μέσα από την ειδική εφαρμογή mini Print της Canon. Επίσης έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με USB, για να μπορεί να συνδέεται με τον υπολογιστή εύκολα. Στο μπροστινό μέρος έχει selfie mirror, για να ξέρεις τι ακριβώς τραβάς!

Και αυτή, λοιπόν, ήταν η Canon Zoemini S. Περάστε μια βόλτα από το Public, για τα να την δείτε από κοντά στα τρία διαφορετικά χρώματα που κυκλοφορεί και παρέα θα δείτε το μικρό της αδερφάκι, την Canon Zoemini C, η οποία κυκλοφορεί σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα!