DJI Mini SE / Το νέο, μικρό και οικονομικό drone της DJI

Περίληψη: Η γκάμα της DJI αποκτά μία ακόμα πιο οικονομική πρόταση, καθώς η εταιρία παρουσίασε το Mini SE. Μόνο που το νέο drone μπορεί να μην κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Πριν από μερικούς μήνες η DJI λάνσαρε το Mini 2, ένα compact drone με εξαιρετικές δυνατότητες και προσιτή τιμή. Σύντομα, η εταιρία θα λανσάρει μία ακόμα πιο οικονομική πρόταση, το Mini SE. Εδώ και εβδομάδες κυκλοφορούσαν φήμες για το DJI Mini SE και τώρα αυτές επιβεβαιώθηκαν καθώς το Mini SE έγινε διαθέσιμο για αγορά σε επιλεγμένες χώρες. Έτσι μάθαμε τα πάντα για αυτό.

Το DJI Mini SE είναι μικρό σε διαστάσεις και εξαιρετικά ελαφρύ καθώς ζυγίζει λιγότερο από 250 γραμμάρια. Παρά το μικρό του μέγεθος εξοπλίζεται με ένα πολύ αξιόλογο σύστημα κάμερας. Ο αισθητήρας του είναι ανάλυσης 12MP για φωτογραφίες και 2,7K στο βίντεο. Κάθε λήψη παραμένει σταθερή χάρη στην σταθεροποίηση τριών αξόνων. Η αυτονομία είναι στα επίπεδα που μας έχει συνηθίσει η DJI και φτάνει μέχρι τα 30 λεπτά. Όσο για τη μέγιστη εμβέλεια αυτή φτάνει τα 10 χιλιόμετρα.

DJI-Mini-SE-01


Στη συσκευασία υπάρχει χειριστήριο που συνδυάζεται με το smartphone σου και σου επιτρέπει να χειριστείς το drone. Για τις στιγμές που δεν θες να ελέγχεις κάθε κίνηση του drone, μπορείς να αξιοποιήσεις τα ενσωματωμένα QuickShot modes, τα οποία τραβούν εντυπωσιακά πλάνα με διαφορετικούς τρόπους, εντελώς αυτόνομα.

Το DJI Mini SE θα κυκλοφορήσει πρώτα στις αγορές της Βραζιλίας, της Ρωσίας και της Μαλαισίας. Η DJI στοχεύει σε αναδυόμενες αγορές με αυτή την κυκλοφορία. Για την ώρα, το λανσάρισμα του Mini SE στην Ευρώπη και την Βόρεια Αμερική δεν είναι στα σχέδια της DJI, αλλά αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή, για την Ευρώπη, το Mini 2 είναι η flagship entry-level πρόταση, σύμφωνα με την ίδια τη DJI. Αν τα σχέδια της DJI αλλάξουν, θα το μάθεις στο Public Blog. Γι’ αυτό μείνε συντονισμένος εδώ!