Φορητός προβολέας Samsung The Freestyle: μία ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας

Περίληψη: The Freestyle από τη Samsung, ο νέος φορητός προτζέκτορας για διασκέδαση χωρίς όρια. Ο ιδανικός σύντροφος για το σπίτι και την εξοχή, με ενσωματωμένο ηχείο.

Ο νέος φορητός προβολέας The Freestyle της Samsung έρχεται στα καταστήματα αρχές Μαρτίου   για να απογειώσει την οικιακή ψυχαγωγία. Ένας εντυπωσιακά κομψός προβολέας τεχνολογίας LED, ικανός να κυριαρχήσει μέσα στο σπίτι, αλλά και έξω  αφού το μέγεθός του και η ευκολία μεταφοράς του τον καθιστά ιδανικό για πολλές διαφορετικές outdoor δραστηριότητες. Μάλιστα, προχωρώντας σε προπαραγγελία του φορητού  projector από τα καταστήματα Public θα λάβεις ως δώρο τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds2 White, αλλά και τη Freestyle Case για ευκολότερη μεταφορά και αποθήκευση του προβολέα.

Ένας φορητός προβολέας που θα γίνει η ψυχή της παρέας… και όχι μόνο!

Η κυκλοφορία του προβολέα The Freestyle σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την οικιακή ψυχαγωγία. Είτε θέλεις να φωνάξεις στο σπίτι τους φίλους σου και να απολαύσετε έναν αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας, είτε θέλεις να οργανώσεις ένα ρομαντικό movie night ή μία gaming βραδιά γεμάτη δράση, το The Freestyle θα εντυπωσιάσει. Χάρη στη τεχνολογία LED, προβάλει πλούσια και ζωντανή εικόνα ανάλυσης Full HD, με υποστήριξη HDR10. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μία καθηλωτική εμπειρία θέασης, με μέγεθος οθόνης που ξεκινά από τις 30 και φτάνει έως και τις 100 ίντσες. Το σαλόνι σου θα γίνει το αγαπημένο σαλόνι της παρέας, αφού θα είναι εξοπλισμένο με ένα home cinema υψηλής ποιότητας.

Ωστόσο, το The Freestyle δεν θα έφερε αυτό το όνομα αν δεν χάριζε πραγματική ελευθερία. Με το ελαφρύ του σώμα ο φορητός  projector της Samsung είναι πολύ εύκολος στην μεταφορά και σου επιτρέπει να τον πάρεις μαζί σου παντού, από σπίτια φίλων και ταράτσες, μέχρι το camping των καλοκαιρινών σου διακοπών. Ακόμη και σε χώρους χωρίς πρόσβαση σε ρεύμα, το The Freestyle δεν σταματά, αφού είναι συμβατός με εξωτερικές μπαταρίες με έξοδο USB-PD και 50W/20V ή παραπάνω (πωλούνται χωριστά), οι οποίες μπορούν να συνδεθούν με καλώδιο USB-C. Ενισχύοντας το παραπάνω, οι smart TV δυνατότητες του The Freestyle το καθιστούν πλήρως αυτόνομο, με πρόσβαση σε πολλά αγαπημένα apps, όπως υπηρεσίες streaming, επιτρέποντάς του να λειτουργήσει και χωρίς να υπάρχει πηγή εικόνας.

Ταυτόχρονα, το ενσωματωμένο ηχείο 360 μοιρών προσφέρει πλούσιο ήχο προς κάθε κατεύθυνση για να τον απολαμβάνουν όλα τα μέλη της παρέας! Όταν λειτουργεί αποκλειστικά ως smart ηχείο ο The Freestyle εντυπωσιάζει, αναλύοντας τον ήχο και δημιουργώντας εντυπωσιακά οπτικά εφέ, φτιάχνοντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ξέφρενα πάρτι.

Οι δυνατότητες του The Freestyle δεν περιορίζονται μόνο στην ψυχαγωγία. Ο νέος φορητός projector της Samsung είναι ιδανικός για σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το μέγεθός του τον καθιστά εύκολο στην μεταφορά με το χέρι από την μία αίθουσα στην άλλη, ενώ η προβολή μεγέθους έως 100 ίντσες εγγυάται πως όλοι οι μαθητές θα βλέπουν καθαρά το προβαλλόμενο υλικό.

Φορητός  προβολέας που προσαρμόζεται σε κάθε περιβάλλον χρήσης, εύκολα και χωρίς κόπο

Οι εποχές που οι projectors ήθελαν εξειδικευμένες γνώσεις για την τοποθέτηση και την ρύθμισή τους ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Το The Freestyle, με  180° δυναμική γωνία μπορεί προβάλλει στον τοίχο ή το ταβάνι στην επιθυμητή κλίση για την ιδανική γωνία θέασης, με μία απλή κίνηση, καθιστώντας την εγκατάστασή του παιχνίδι. Ταυτόχρονα, η ευελιξία του δεν έχει όρια, αφού μέσω της λειτουργίας Auto Levelling μπορεί να διατηρεί την προβολή ευθυγραμμισμένη υπό οποιαδήποτε γωνία, ακόμη και όταν δεν βρίσκεται σε ομοιόμορφο ή σταθερό επίπεδο (π.χ. μαξιλάρι).

Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τις ρυθμίσεις της εικόνας του προβολέα, οι οποίες όχι μόνο είναι εύκολες, αλλά και αυτόματες στο μεγαλύτερο βαθμό. Ποιος θέλει άλλωστε να ταλαιπωρείται με κάτι τέτοιο πριν ξεκινήσει μία ταινία ή ένας ποδοσφαιρικός αγώνας; Η ρύθμιση της προβολής διαστρεβλωμένων εικόνων σε ευθεία, ορθογώνια οθόνη, γίνεται αυτόματα, όπως και η εστίαση, φτάνοντας στο τέλειο αποτέλεσμα μέσα σε δευτερόλεπτα, για να μπορέσεις να απολαύσεις μία ευκρινή και καθαρή εικόνα. Έτσι, η προσοχή όλων θα στραφεί στο περιεχόμενο, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη για συνεχή ενασχόληση με τις ρυθμίσεις. Παράλληλα, για όσους δίνουν μεγάλη βάση στην φορητότητα αυτού του smart προβολέα, ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η λειτουργία έξυπνης βαθμονόμησης. Εφόσον η επιφάνεια προβολής ίσως είναι διαφορετική κάθε φορά, η Samsung ανέπτυξε αυτή τη λειτουργία για να ρυθμίζεται αυτόματα η προβολή με βάση το χρώμα και την κλίση  του τοίχου!

Ένα πραγματικό τεχνολογικό στολίδι με πολλές επιλογές συνδεσιμότητας!

Η διασκέδαση δεν πρέπει να έχει κανένα όριο, για αυτό η Samsung φρόντισε να εξοπλίσει το The Freestyle με πάρα πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, πέρα των συμβατικών εισόδων. Με μία μόνο κίνηση, η οθόνη του κινητού μας γίνεται mirror στον προτζέκτορα, μέσω των εφαρμογών SmartThings, διαθέσιμη για Android και iOS, και AirPlay 2 για τις συσκευές της Apple. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με τηλεόραση Samsung για μετάδοση του περιεχομένου που προβάλλεται σε αυτή, στον προβολέα.

Και όταν όλα κλείνουν και είναι ώρα για χαλάρωση, τότε το The Freestyle μετατρέπεται σε μία high-tech συσκευή φωτισμού περιβάλλοντος. Εσύ επιλέγεις τα χρώματα που θες, το πρίσμα, ή ακόμη και μία δική σου φωτογραφία και ο προβολέας γεμίζει τον χώρο σου με αυτά. 

Το Samsung The Freestyle θα είναι διαθέσιμο από αρχές Μαρτίου  στην ελληνική αγορά και αν έχεις ήδη «ψηθεί», τότε πρέπει να καταχωρήσεις την προπαραγγελία σου για να λάβεις τα special δώρα. Πιο συγκεκριμένα, με κάθε προπαραγγελία που θα καταχωρηθεί μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2022, προσφέρονται ως δώρο η Freestyle Case και τα Galaxy Buds2 σε άσπρο χρώμα.