Η κυκλοφορία του Fall Guys για Xbox και Switch μεταφέρεται για το 2022

Περίληψη: Περιμένεις να παίξεις Fall Guys στο Microsoft Xbox ή στο Nintendo Switch σου; Θα πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι το 2022!

Το Fall Guys είναι ένα πολύ διασκεδαστικό battle royale παιχνίδι που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2020 για υπολογιστή και PlayStation 4. Το πολλά διαφορετικά mini games σε συνδυασμό με το εύκολο gameplay έκαναν το παιχνίδι μεγάλη επιτυχία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το παιχνίδι υποστηρίζει και cross-play και έτσι οι παίκτες σε PC και PS4 μπορούν να διαγωνιστούν μαζί σε κάθε πίστα. Αν παίζεις σε Xbox ή Switch όμως, δεν μπορείς ακόμα να απολαύσεις κι εσύ το Fall Guys. Όπως ανακοινώθηκε, η κυκλοφορία του παιχνιδιού για Nintendo Switch, Xbox One και Xbox Series X|S μεταφέρεται για το 2022.

Η εταιρία ανάπτυξης του παιχνιδιού, Mediatonic, ανέβαλε για ακόμα μία φορά την κυκλοφορία του Fall Guys για τις κονσόλες της Nintendo και της Microsoft, χωρίς όμως να δώσει συγκεκριμένο λόγο για τη νέα καθυστέρηση. Η Mediatonic έκανε την ανακοίνωση μέσω ενός blog post στο οποίο παρουσιάζει τα νέα χαρακτηριστικά της έκτης σεζόν του παιχνιδιού. Το τελευταίο διάστημα υπήρξε έντονη φημολογία πως το Fall Guys θα γίνει διαθέσιμο σε Switch και Xbox μαζί με την κυκλοφορία της έκτης σεζόν, αλλά η Mediatonic διέψευσε αυτή την είδηση.

Το μόνο που ξεκαθάρισε η εταιρία σχετικά με την κυκλοφορία του Fall Guys σε νέες πλατφόρμες είναι πως αυτό είναι μια από τις πρώτες προτεραιότητες της ομάδας ανάπτυξης. Περισσότερες πληροφορίες θα μοιραστεί με όλους μας εντός του 2022. Δεν έχουμε δυστυχώς μία πιο ξεκάθαρη ημερομηνία που μπορούμε να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή, οπότε αν ανυπομονείς κι εσύ να παίξεις Fall Guys στο Switch ή το Xbox σου θα χρειαστεί να περιμένεις νεότερα από την Mediatonic.

Στο μεταξύ, αν έχεις PC ή PlayStation μπορείς να απολαύσεις την έκτη σεζόν του Fall Guys, η οποία κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες. Η καινούργια σεζόν φέρνει νέα επίπεδα, νέα εμπόδια και νέες εμφανίσεις για τους χαρακτήρες. Επιπλέον, μπορείς τώρα να συγχρονίσεις τα δεδομένα σου μεταξύ PC και PlayStation, για να μην χάσεις την πρόοδό σου όταν παίζεις από τη μία πλατφόρμα στην άλλη.