Η πρώτη 8K NanoCell τηλεόραση της LG έφτασε στο Public!

Περίληψη: Η επόμενη γενιά τηλεοράσεων έφτασε και στην Ελλάδα. Στο Public θα βρεις την πρώτη 8K NanoCell τηλεόραση της LG, η οποία διαθέτει 75άρα οθόνη και δίνει δώρο 5 χρόνια εγγύηση!

Τα τελευταία χρόνια ήξερες ότι η μεγαλύτερη ανάλυση που μπορείς να βρεις σε καινούργια τηλεόραση είναι η 4K. Η τεχνολογία, όμως, δεν σταματά να εξελίσσεται και η επόμενη γενιά τηλεοράσεων είναι ήδη εδώ. Η LG κυκλοφόρησε επίσημα την πρώτη της NanoCell τηλεόραση με ανάλυση 8K, η οποία είναι 4 φορές μεγαλύτερη από την 4K! 

Το νέο μοντέλο της LG είναι η 75SM9900, η οποία διαθέτει τεράστια οθόνη 75 ιντσών, που μπορεί να υποστηρίξει καλύτερα μια τόσο μεγάλη ανάλυση. Το μέγεθος και η ανάλυση, όμως, θα είχαν μικρή σημασία, αν η ποιότητα εικόνας δεν ήταν αντάξια των υπόλοιπων χαρακτηριστικών. Η LG το ξέρει πολύ καλά αυτό και έτσι φρόντισε να υλοποιήσει αυτή την ανάλυση σε ένα IPS πάνελ, που προσφέρει την καλύτερη ακρίβεια χρώματος και τις καλύτερες γωνίες θέασης. Επιπλέον, η NanoCell τεχνολογία προσφέρει πιο έντονα χρώματα και ένα από τα βαθύτερα μαύρα που μπορεί να βρεις σε LED τηλεόραση.

Μετά το πάνελ, το δεύτερο σημαντικότερο κομμάτι είναι ο επεξεργαστής, ο οποίος μπορεί να «τρέξει» όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης. Η LG75SM9900 είναι εξοπλισμένη με τον α9 Gen 2 επεξεργαστή, ο οποίος μπορεί να κάνει upscale ακόμα και 2K περιεχόμενο, για να μπορείς να θαυμάσεις τη νέα σου τηλεόραση ακόμα και αν δεν έχεις πρόσβαση σε 8K περιεχόμενο.

Από μία τόσο premium τηλεόραση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κορυφαίες τεχνολογίες εικόνας και ήχου της Dolby. Η LG 75SM9900 υποστηρίζει Dolby Atmos και Dolby Vision HDR. Το HDR γίνεται ακόμα καλύτερα με το Full Array Local Dimming χάρη στο οποίο ο φωτισμός γίνεται σε ζώνες για ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση και πιο υψηλό δυναμικό εύρος χρώματος.

Αν θες να ανεβάσεις την εμπειρία θέασης στο επόμενο επίπεδο, τότε μπορείς να κάνεις από σήμερα κιόλας το άλμα στην 8K ανάλυση. Η LG 75SM9900 έφτασε επίσημα στην Ελλάδα και θα την βρεις στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr. Μαζί με την αγορά σου θα πάρεις δώρο 5 χρόνια εγγύηση Public, για να είσαι σίγουρος ότι η καινούργια σου 8K τηλεόραση θα είναι εξασφαλισμένη ό,τι κι αν συμβεί!