Σκέφτεσαι νέα τηλεόραση; Έχουμε ό,τι ψάχνεις και σου κάνουμε δώρο

Περίληψη: Επίλεξε την τηλεόραση Kydos που σου ταιριάζει και θα πάρεις μαζί 6 μήνες δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία Vodafone TV, για ατελείωτο streaming!

Σινεφίλ, sports fan, gamer, tech freak. Όπως κι αν θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου, χρειάζεσαι μία τηλεόραση που να ανταποκρίνεται στις μοναδικές σου ανάγκες! Και στα Public θα βρεις ό,τι σου ταιριάζει, γιατί εδώ δεν έχουμε απλώς πολλά μοντέλα! Εδώ θα ανακαλύψεις όλα όσα χρειάζεσαι για να αναβαθμιστεί η εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας, με επίκεντρο φυσικά την ιδανική τηλεόραση.

Για το Plus στις τηλεοράσεις, μπαίνεις Public!

Όλα ξεκινούν από την τεράστια ποικιλία μοντέλων που διαθέτουμε. Αυτό σημαίνει πως σε όποια κατηγορία κι αν ψάξεις, είτε αυτό είναι βάσει διαστάσεων, είτε βάσει χαρακτηριστικών, είτε βάσει budget, θα βρεις πάρα πολλές επιλογές μεταξύ των οποίων μπορείς να διαλέξεις. Χρειάζεσαι μικρή τηλεόραση για το δωμάτιο; Το έχουμε! Θέλεις την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο σαλόνι σου; Στα Public θα την δεις από κοντά! Δεν είσαι σίγουρος για το τι ταιριάζει στις ανάγκες σου; Έλα σε ένα κατάστημά μας για να σε βοηθήσουμε να εντοπίσεις τα μοντέλα που θα καλύψουν στον απόλυτο βαθμό τις απαιτήσεις σου.

Πέρα από την ποικιλία όμως, στα καταστήματά μας και στο Public.gr θα ανακαλύψεις επίσης ό,τι επιπλέον χρειάζεσαι για να φτιάξεις ένα ολοκληρωμένο κέντρο ψυχαγωγίας στο σπίτι, από βάσεις τοίχου και καλώδια μέχρι soundbars για ήχο κινηματογραφικού επιπέδου. Μέσα σε όλα αυτά πρόσθεσε κορυφαίες προσφορές και αποκλειστικές συνεργασίες, και σίγουρα θα συμφωνήσεις πως για ό,τι έχει να κάνει με τηλεοράσεις, απλά μπαίνεις Public και ξεμπέρδεψες! Δες παρακάτω την μοναδική προσφορά που «τρέχει» αυτή τη στιγμή και πρόλαβε το μοναδικό δώρο που σου επιφυλάσσουμε μαζί με αγορά νέας τηλεόρασης Kydos.

Με νέα τηλεόραση Kydos, δώρο Vodafone TV για 6 μήνες!

Δεν μιλήσαμε τυχαία για προσφορές και συνεργασίες. Αυτή τη στιγμή μπορείς να μπεις στα Public και να αποκτήσεις νέα τηλεόραση. Επιλέγοντας smart τηλεοράσεις Kydos με Android δεν θα παραλάβεις απλά το μοντέλο που διάλεξες, θα πάρεις και ένα έξτρα δώρο. Αυτή την περίοδο, και για αγορές μέχρι 22/10, όλες οι τηλεοράσεις Kydos που «τρέχουν» Android σου χαρίζουν δωρεάν συνδρομή στην υπηρεσία Vodafone TV για 6 μήνες! Δεν χρειάζεσαι να είσαι συνδρομητής της Vodafone για να αξιοποιήσεις το δώρο αυτό, όλοι μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία ανεξαρτήτως παρόχου. Έτσι, θα προσθέσεις στο σπίτι σου την smart TV που τόσο καιρό ήθελες, και θα αποκτήσεις πρόσβαση στον τεράστιο κατάλογο περιεχομένου της υπηρεσίας Vodafone TV χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Για το plus στις τηλεοράσεις, μπαίνεις Public και βγαίνεις με νέα τηλεόραση και δώρο streaming υπηρεσία για να λιώσεις σε σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ από τους κορυφαίους δημιουργούς περιεχομένου σήμερα!