Νέα τηλεόραση; Τώρα είναι η ώρα!

Περίληψη: Είναι η καλύτερη περίοδος για να αλλάξεις την τηλεόρασή σου, καθώς το ποσοστό έκπτωσης φτάνει μέχρι ως το 58%!

Αν είσαι ένας από εμάς, που σημαίνει ότι περνάς πολύ χρόνο μπροστά στην τηλεόραση βλέποντας Netflix στις χαλαρές μέρες σου, οι χειμερινές εκπτώσεις Public είναι η... στιγμή σου. Μπορεί να ψάχνεις νέα τηλεόραση για καλύτερο αποτέλεσμα εικόνας και ήχου ή μια μικρότερη συσκευή για το υπνοδωμάτιο (ή το εξοχικό)... ό,τι και αν αναζητάς, θα το βρεις εδώ. Τι διάσταση οθόνης να προτιμήσεις; Σε προβληματίζει το 4K και το Full HD; Μήπως θέλεις κάτι πιο… smart;

Tip: Είναι η καλύτερη περίοδος για να αλλάξεις την τηλεόρασή σου, καθώς το ποσοστό έκπτωσης φτάνει μέχρι ως το 58%!

Ξεκινάμε από την πιο προσιτή τηλεόραση, την Arielli 2428T2. Με διαγώνιο 24 ίντσες ταιριάζει απόλυτα σε κάθε κρεβατοκάμαρα και εξοχικό. Διαθέτει HD ανάλυση οθόνης και USB Media Player, για να αναπαράγεις εύκολα τα αρχεία σου. «Ανεβαίνοντας» στο επόμενο μέγεθος βρίσκουμε την 32άρα Hitachi 32HE2000. Πέρα από το μεγαλύτερο μέγεθος, προσφέρει smart δυνατότητες για παρακολούθηση online περιεχομένου από εφαρμογές όπως το Netflix και το YouTube. Αν το streaming είναι η βασική σου προτεραιότητα, τότε πρέπει να κάνεις το «άλμα» στις 43 ίντσες, γιατί εκεί θα βρεις τα πρώτα μοντέλα με 4K ανάλυση. Η πιο δυνατή προσφορά βρίσκεται στην Samsung UE43RU7092, που έχει επίσης smart λειτουργικό Tizen και υποστήριξη HDR.

Ξεφεύγουμε για λίγο από τις «μικρές» και πάμε σε τηλεοράσεις που θα κυριεύσουν το σαλόνι σου! Πρώτη στάση εκείνες με πάνελ 49 ιντσών. Εδώ δεν το συζητάμε καν - θα πας σίγουρα σε 4K ανάλυση, καθώς οτιδήποτε λιγότερο δεν είναι ικανό να προσφέρει την απαραίτητη ποιότητα εικόνας, που απαιτεί το μέγεθος αυτό! Πρώτη επιλογή η LG 49UM7000, η οποία έχει IPS πάνελ και έξυπνο επεξεργαστή α7 δεύτερης γενιάς, που βελτιώνει σημαντικά κάθε σκηνή. Ακόμα πιο εντυπωσιακή εικόνα θα σου εξασφαλίσει η Samsung QE49Q60R, η πιο οικονομική QLED τηλεόραση αυτή τη στιγμή!

Επόμενη κατηγορία τηλεοράσεων είναι οι ακόμα μεγαλύτερες 55άρες. Και εδώ θα βρεις την Q60R QLED της Samsung αλλά τα «σκήπτρα» εδώ ανήκουν στην KD55XF9005 της Sony. Οι λόγοι που ξεχωρίζουν είναι το πάνελ των 120Hz και ο φωτισμός Full Array Local Dimming. Από την άλλη, η LG 55UM7100 εντυπωσιάζει γιατί, παρά την πολύ οικονομική της τιμή, ενσωματώνει κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως IPS οθόνη και Direct LED φωτισμό.

Αν και οι 55 ίντσες σου φαίνονται μικρές, τότε δεν έχεις άλλη επιλογή από το να ανέβεις στην κατηγορία των 65 ιντσών. Η τεχνολογία Quantum Dot των QLED τηλεοράσεων της Samsung έρχεται και στις μεγάλες ίντσες με την Samsung QE65Q60R, η οποία διαθέτει κορυφαίο όγκο χρώματος 100% και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Ο τίτλος της πιο οικονομικής 65άρας όμως ανήκει δικαιωματικά στην LG 65UM7100, που είναι αρκετά οικονομική αλλά δεν στερείται δυνατοτήτων. 

Όπως βλέπεις, υπάρχουν επιλογές για όλους! Οι χειμερινές εκπτώσεις Public σου δίνουν την ευκαιρία να ανεβάσεις επίπεδο στην ψυχαγωγία στο σπίτι!