Το νέο ηχείο της Bang & Olufsen φτιάχτηκε για τη βιβλιοθήκη σου!

Περίληψη: Ένα ξεχωριστό ηχείο με έμπνευση από τα βιβλία σχεδίασε η Bang & Olufsen. Πάμε να ανακαλύψουμε το Beosound Emerge!

Η ποιότητα ήχου των προϊόντων της Bang & Olufsen είναι γνωστή σε όλους, ωστόσο οι δημιουργίες της εταιρίας ξεχωρίζουν πάντα και για το όμορφο design τους. Για ακόμα μία φορά η Bang & Olufsen μας ξάφνιασε ευχάριστα με την ανακοίνωση του Beosound Emerge. Το νέο ασύρματο διασυνδεδεμένο ηχείο της εταιρίας διαθέτει σχεδιασμό εμπνευσμένο από τα βιβλία και έτσι μπορεί να τοποθετηθεί σε απόλυτη αρμονία στη βιβλιοθήκη σου, όπου θα ταιριάξει απόλυτα!

Το Beosound Emerge διαθέτει λεπτό προφίλ και μικρό μέγεθος, με ξύλινη ή αλουμινένια επένδυση στα πλαϊνά. Η «πλάτη του βιβλίου» καλύπτεται κυρίως από ύφασμα ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει το όνομα Bang & Olufsen, ακριβώς όπως στα βιβλία βρίσκουμε το όνομα του συγγραφέα.

Για χάρη του μικρού μεγέθους και του εκλεπτυσμένου design, όμως, δεν σημαίνει ότι θυσιάστηκε η ποιότητα του ήχου για την οποία φημίζεται η εταιρία. Το Beosound Emerge διαθέτει μια πρωτότυπη διαρρύθμιση ηχείων, που του επιτρέπει να αποδίδει γεμάτο ήχο παρά τις μικρές του διαστάσεις. Εσωτερικά το νέο Bang & Olufsen διαθέτει ένα σύστημα τριών ηχείων, με woofer 100 χιλιοστών, tweeter 14 χιλιοστών και ένα midrange ηχείο 37 χιλιοστών. Τα τρία ηχεία εξάγουν υπό διαφορετικές γωνίες τον ήχο, διατηρώντας έτσι και το λεπτό προφίλ και την υψηλή απόδοση.

Από πλευράς συνδεσιμότητας, το Beosound Emerge υποστηρίζει Bluetooth 5.0 ενώ εξοπλίζεται και με θύρες οπτικών ινών και 3,5 χιλιοστών για ενσύρματη σύνδεση. Η συσκευή υποστηρίζει επίσης Spotify Connect, AirPlay 2 και Chromecast streaming, για να stream-άρεις εύκολα την αγαπημένη σου μουσική από το smartphone σου. Υπάρχει, επίσης, θύρα ethernet για ενσύρματη σύνδεση στο internet και η σύνδεση με το ρεύμα γίνεται μέσω θύρας USB-C. Και, φυσικά, δεν λείπει η δυνατότητα δημιουργίας ενός stereo συστήματος αν συνδέσεις δύο ηχεία Bang & Olufsen Beosound Emerge μαζί.

Η κυκλοφορία του Beosound Emerge από την Bang & Olufsen αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές ενώ η παγκόσμια διαθεσιμότητά του θα ξεκινήσει από το φθινόπωρο!