Ο Τίμος Κουρεμένος μας παρουσιάζει τα ασύρματα ακουστικά Sony WFC500

Περίληψη: Ο Τίμος Κουρεμένος επισκέφθηκε το κατάστημα Public MediaMarkt Αμαρουσίου, δοκίμασε τα ακουστικά Sony WFC500 και μας τα παρουσιάζει!

Ψάχνεις για ασύρματα ακουστικά; Τότε το βίντεο που ακολουθεί σε ενδιαφέρει! Ο Τίμος Κουρεμένος επισκέφθηκε το κατάστημα Public MediaMarkt στο Μαρούσι για να δοκιμάσει από κοντά τα true wireless ακουστικά Sony WFC500 και να μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του! Όπως θα δεις, τα ακουστικά της Sony είναι πολύ εντυπωσιακά και ίσως είναι ακριβώς αυτό που έψαχνες.

Μετά από ένα γρήγορο unboxing, ο Τίμος ξεκίνησε αμέσως τις δοκιμές. Ήχος, μπαταρία, συνδεσιμότητα, απομόνωση θορύβου, εφαρμογή στο αυτί είναι όλα τομείς που τσέκαρε στην επίσκεψή του στο Public MediaMarkt Αμαρουσίου. Το μοντέλο που είχε στα χέρια του ήταν το πορτοκαλί, αλλά υπάρχουν ακόμα τρία χρώματα τα οποία μπορείς να αποκτήσεις τα Sony WFC500. Χωρίς άλλες καθυστερήσεις όμως, πάμε να δούμε τις εντυπώσεις που άφησαν τα ακουστικά στον Τίμο!

Video Duration
2:14

Ο Τίμος εντυπωσιάστηκε από την εξαιρετική εφαρμογή των ακουστικών, τα οποία δεν έφυγαν ποτέ από τα αυτιά του ακόμα κι όταν έτρεχε μέσα στο κατάστημα. Τα Sony WFC500 έχουν και πιστοποίηση IPx4, οπότε είναι εξαιρετική επιλογή αν τα θες για γυμναστική, καθώς είναι και ανθεκτικά σε νερό/ιδρώτα και δεν φεύγουν εύκολα από τα αυτιά. Επιπλέον, εντυπωσιακή αποδείχτηκε η αυτονομία των ακουστικών, το μπάσο τους, και η εύκολη διασύνδεσης με συσκευές Android και iOS.

Έχεις κι άλλες απορίες για τα Sony WFC500; Τότε μάλλον δεν είδες καλά την παρουσίαση! Κάνε λοιπόν scroll up, πάτα ξανά play και μάθε τα πάντα για τα true wireless ακουστικά της Sony. Μετά, κάνε κλικ στο Public.gr ή επισκέψου το κοντινότερο κατάστημα Public για να τα κάνεις δικά σου!