Τα Samsung Galaxy Buds+ έρχονται με αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς!

Περίληψη: Τα νέα ακουστικά της Samsung εξοπλίζονται με 3 μικρόφωνα και πολλές ακόμα σημαντικές βελτιώσεις. Κράτα σημειώσεις!

Στο πρώτο Galaxy Unpacked του 2020 οι ανακοινώσεις από τη Samsung ήταν πολλές. Τα νέα smartphone, αυτά της σειράς Galaxy S20 αλλά και το Galaxy Z Flip, είναι λογικό πως κυριάρχησαν το ενδιαφέρον όλων. Αλλά οι νέες ναυαρχίδες δεν ήταν οι μόνοι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης. Στη σκηνή του Unpacked είδαμε επίσης τα νέα true wireless ακουστικά Samsung Galaxy Buds+.

Τα νέα ακουστικά της Samsung είναι παρόμοια σε σχεδιασμό με το μοντέλο που διαδέχονται, αλλά κάπου εδώ σταματούν οι ομοιότητες. Η Samsung βελτίωσε τα Buds+ σε όλους τους τομείς, από την ακουστική μέχρι και την αυτονομία.

Τα Galaxy Buds+ διαθέτουν πλέον 2 ηχεία σε κάθε ακουστικό, ένα tweeter και ένα woofer, για ακόμα πιο πλούσιο ήχο σε κάθε συχνότητα. Το προφίλ του ήχου έχει ρυθμιστεί από την AKG και εγγυάται κορυφαία απόδοση. Τα νέα ακουστικά της Samsung εξοπλίζονται με 3 μικρόφωνα, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία του ambient mode, που σε βοηθά να ακούς τι συμβαίνει γύρω σου χωρίς να μειώνεις την ένταση της μουσικής που ακούς!

Η διάρκεια μπαταρίας γνώρισε κι αυτή σημαντική αναβάθμιση στα Galaxy Buds+, τα οποία μπορούν τώρα να αναπαράγουν μουσική για 11 ώρες πριν χρειαστούν φόρτιση. Αυτό οφείλεται στην αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία των 85mAh, που υπάρχει σε κάθε ακουστικό. Όταν έρθει η ώρα για φόρτιση, τοποθέτησε τα Galaxy Buds+ σου στη θήκη η οποία θα σου δώσει άλλες 11 ώρες χρήσης! Η θήκη μπορεί να φορτίσει τόσο ενσύρματα, μέσω καλωδίου USB Type-C, όσο και ασύρματα.

Τι λες, λοιπόν, ποιο είναι το νέο Samsung Galaxy για εσένα; Όποιο κι αν σου ταιριάζει κάνε σήμερα την προπαραγγελία σου στο Public και πάρε δώρο τα Galaxy Buds+

samsung preorder