Το TikTok έρχεται στις smart TVs της LG

Περίληψη: Οι έξυπνες τηλεοράσεις της LG υποδέχονται το TikTok. Η δημοφιλής social media εφαρμογή έρχεται σε πολλά από τα τελευταία μοντέλα της εταιρίας.

Το TikTok είναι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που σπάνια πλέον δεν θα βρεις σε κάποια συσκευή. Ο ρυθμός που διαδόθηκε και έγινε τόσο δημοφιλής πλατφόρμα ήταν ραγδαίος και έχει αλλάξει το τοπίο στον χώρο των social media και του marketing γενικότερα.

Με στόχο να προσεγγίσει ένα ευρύτερο κοινό και να αγγίξει ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά συμμετοχής στην πλατφόρμα, το TikTok στρέφεται προς τις εφαρμογές για smart TVs. Λόγω του ότι η μορφή του είναι σχεδιασμένη για χρήση σε κινητά τηλέφωνα βέβαια, ενδέχεται το app να μην εμφανίζεται και τόσο σωστά στις τηλεοράσεις. Σύντομα θα μπορούμε να το δοκιμάσουμε για να βεβαιωθούμε ιδίοις όμμασι, καθώς το TikTok app έρχεται στις smart τηλεοράσεις της LG!

Η ψυχαγωγική πλατφόρμα κυκλοφόρησε εφαρμογή για τα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG που κυκλοφόρησαν το 2020 και το 2021. Η σχετική ενημέρωση λογισμικού για LG webOS 5.0 και webOS 6.0 έγινε διαθέσιμη στις 7 Οκτώβρη και έφερε την εφαρμογή του TikTok στη μεγάλη οθόνη. Λέγεται, επίσης, ότι στους επόμενους μήνες θα είναι διαθέσιμη και για μοντέλα του 2019.

Οι πρώτες περιοχές που ξεκινά να γίνεται διαθέσιμη η εφαρμογή είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Γερμανία, χώρες της Ευρώπης στις οποίες η smart TV εφαρμογή του TikTok είχε είχε ήδη κυκλοφορήσει, για τηλεοράσεις Samsung, Android TV και Fire TV. Τον προηγούμενο χρόνο το TikTok κυκλοφόρησε στις Η.Π.Α και το "More on TikTok", μια πιο περιορισμένη έκδοση της εφαρμογής για συσκευές Fire TV. Μένει τώρα να δούμε σε ποιες ακόμα περιοχές σκοπεύει να φέρει το smart TV app του το TikTok.

Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα γύρω από τα social media!