Η Ευαγγελία Ντεμίρη έρχεται @ Public Τσιμισκή

Η Ευαγγελία Ντεμίρη έρχεται @ Public Τσιμισκή

Η Ευαγγελία Ντεμίρη έρχεται @ Public Τσιμισκή

...

Η Ευαγγελία Ντεμίρη έρχεται @ Public Τσιμισκή

Η Ευαγγελία Ντεμίρη έρχεται @ Public Τσιμισκή

...

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ

18 Οκτωβρίου 2019, 19:00

Προσθήκη στο ημερολόγιο σου

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Public Τσιμισκή

ΕΙΣΟΔΟΣ

Ελεύθερη

Το Public σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «SoulCooking» της Ευαγγελίας Ντεμίρη, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στις 19.00, στο Public Τσιμισκή.

To SoulCooKing είναι το βιβλίο της health coach Ευαγγελίας Ντεμίρη, που φέρνει μαγειρικές και διατροφικές γνώσεις στα χέρια όσων θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα προς την αλλαγή. Η αρχή που έχει στηριχθεί το SoulCooKing είναι πώς η καλύτερη δίαιτα είναι η μαγειρική.

souldiet

Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος, το βιβλίο συνδέει τη ψυχή με τη μαγειρική και αναλύει το πώς ο σωστός και αρμονικός συνδυασμός τους μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε βασιλικά! Στόχος του SoulCooKing, δεν είναι απλά να σας βάλει στην κουζίνα. Είναι να σας κάνει να νιώθετε σαν βασιλιάδες κάθε φορά που προετοιμάζετε και καταναλώνετε το γεύμα σας και να επιφέρει μια αλλαγή όχι μόνο στις διατροφικές σας συνήθειες αλλά και στη ψυχολογία σας!

Οι συνταγές του βιβλίου είναι κομμάτι της κουζίνας όλων μας και το μενού είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε ακολουθώντας το, το σώμα μας να αποβάλλει από μόνο του το περιττό λίπος.

Οι συνταγές που θα βρείτε στο βιβλίο δεν περιέχουν κρέας ή ψάρι και ο λόγος είναι πολύ απλός: στην εποχή μας πλέον η πλειοψηφία των συνταγών περιέχουν κρέας ή ψάρι και όλοι μας ξέρουμε ήδη πολλούς διαφορετικούς τρόπους μαγειρέματός τους! Στόχος του βιβλίου λοιπόν είναι να εξοικειωθούμε με νέα υλικά και τεχνικές και να εμπλουτίσουμε έστω και λίγο τη μαγειρική μας καθημερινότητα με λαχανικά, δημητριακά και όσπρια που είναι εξίσου θρεπτικά, απολαυστικά και εύκολα όπως το κρέας!

Ενα οδηγός για την υγιεινή διατροφή! Ξεκινάμε μαζί, και σας δείχνουμε πώς μπορούμε να τραφούμε θρεπτικά και υγιεινά.