Τα Public και οι εκδόσεις Κάκτος σε προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Στυλιανής Κατσέλα, «Ζωή άνευ όρων», την Παρασκευή 30/5 στις 19:00, στο Public Σερρών.
Με την συγγραφέα συζητούν:
Έλενα Μπαλτά, ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια
Βασιλική Σπυροπούλου, θεολόγος
Γιώτα Καστανά, φιλόλογος
Νικόλαος Βλόσκος, νομικός, σπουδαστής υποκριτικής και θεάτρου
Θένια Δαφλοπούλου, εκπαιδευτικός
Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Ορμώμενη η συγγραφέας από τη θεωρία που απ’ την αρχαιότητα καταγινόταν με την ονοματολογία και ισχυρίζεται πως το όνομα ασκεί τρομερή επίδραση στον χαρακτήρα του ανθρώπου, συναντά την ηρωίδα της στην παιδική της αθωότητα και τη συνοδεύει μέχρι την ώριμη ηλικία.
Εικόνες, χρώματα, ταξίδια, φιλίες, εντιμότητα, η πάλη του καλού με το κακό, ηθικά διλήμματα… Η αγάπη, η συντριβή, ο έρωτας, η απόγνωση, η συγχώρεση, ο θάνατος… Κομμάτια ενός ανθρώπινου παζλ που καλείται ο αναγνώστης να το συνθέσει, για να ανακαλύψει αν η ηρωίδα έζησε μια ζωή άνευ όρων ή άνευ ορίων.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.